Reacția unei englezoaice care a mâncat papanași și ciorbă de văcuță la un restaurant tradițional românesc: „Absolut divin!”

O tânără din Marea Britanie a decis să încerce mâncărurile românești, așa că a luat masa la un restaurant din Londra, cu specific tradițional românesc.

06 feb. 2024, 21:08
Reacția unei englezoaice care a mâncat papanași și ciorbă de văcuță la un restaurant tradițional românesc: „Absolut divin!”
Reacția unei englezoaice care a mâncat la un restaurant tradițional românesc

Videoclipul postat de tânăra englezoaică a devenit viral pe TikTok, după ce a mers la un restaurant cu specific tradițional românesc. Ea și-a împărtășit experiența și a arătat ce mâncăruri a ales, dar și cum i s-au părut la gust. Aceasta a început degustarea cu o salată apetisantă de vinete cu ceapă roșie, pe care a servit-o cu pâine prăjită: „Senzațională! Nu-mi pot reveni din cât de bună a fost”, a spus ea.

Citește și: HoReCa se răzbună după anii de pandemie. O ciorbă a ajuns să coste 30 de lei la restaurantele din București, dublu față de acum doi ani

Apoi a trecut la o ciorbă de văcuță, pe care a încercat-o tot pe pâine. După ciorbă, englezoaica a trecut la pastrama de oaie cu murături și ostropel de pui cu mămăliă, ambele feluri de mâncare fiind pe placul ei.

Din păcate, așa cum a mărturisit, pentru că nu mănâncă carne de porc, nu a avut cum să guste micii. La final, tânăra a savurat un papanaș cu smântână și dulceață: „Absolut divin!”

Citește și: Reacția unui american, după ce a mâncat într-un restaurant din România: „Prețuri mari, nejustificate, mă mir că oamenii pot să trăiască din asemenea salarii”

Românii care au vizionat videoclipul s-au grăbit să comenteze: „Asta a pus ciorbă pe pâine”/„Papanași cu lingura și ciorbă pe pâine”/„Mâncare mai gustoasă ca a noastră mai rar”.

@londonhotspots Delicious romanian food in west london #romania #romanianfood #placestoeat #londonhotspots #foodie #romaniantiktok ♬ All The Way Up(Remix) – 笑匠&音源&十八闲客