Reacția unui bărbat după ce a fost amendat pentru că și-a făcut nevoile în public: „Am oprit să fac pipi și scrie proces verbal. Domnule, așa ceva nu EXISTĂ posibil”

Un bărbat din Giurgiu a făcut scandal pe marginea străzii, după ce a fost sancționat de poliție pentru că urina în văzul tuturor.

18 mart. 2024, 22:11
Reacția unui bărbat după ce a fost amendat pentru că și-a făcut nevoile în public: „Am oprit să fac pipi și scrie proces verbal. Domnule, așa ceva nu EXISTĂ posibil”
Bărbat supărat după ce a fost oprit de poliție pentru că își făcea nevoile în public

Un bărbat a avut o reacție acidă la adresa Poliției Române, după ce a fost prins în timp ce își făcea nevoile în public. El a dat vina pe stat și pe incapacitatea acestuia de a amenaja parcări unde șoferii să poată opri și să își facă nevoile. Amuzat de ceea ce vede, unul dintre agenții de poliție a începutul să filmeze momentul de isterie completă al giurgiuveanului. Mai mult, acesta se laudă că deține o companie și că plătește sume importane la stat.

Citește și: Doi profesori de sport s-au luat la bătaie la o școală din Prahova. Polițiștii i-au amendat pe amândoi pentru tulburarea liniștii publice

„Oameni buni, priviți Poliția Română care m-a oprit pe mine de la SC Avanti SRL, care am 100 de angajați și care dau taxe la stat, că am oprit să mă piș, domnule! Am oprit să fac pipi și scrie proces verbal, să mă piș… și mai dă și cu mâna în telefon la mine (…) Domnule, așa ceva nu există posbil.

Uitați mașina de poliție, m-a oprit pe mine că mă pișam în parcare (…) Că n-au parcări amenajate, statul român n-are parcări, statul nu amenajează parcări să oprească lumea să se pișe.

Deci, uitați-vă la Poliția Română, mai trântește și telefonul ăsta de 50 de milioane. E iPhone Max ăsta, bă băiatule, e iPhone Max, înțelegi? Deci așa ceva nu se poate! Râsu’ Poliției Române, uitați-vă! E în parcare, să ne pișăm și noi pe centură. Cu Alexandru, am oprit să ne pișăm, că n-ai unde să te piși, n-ai unde.

Nu mai mă filma acuma, că m-am pișat deja. M-am pișat, că n-ai unde în România să mă piș. Faceți, domnule parcări. Râsu’ lumii, țara râsului lumii. Vă plătește din bani publici, dau 700 de milioane pe lună la stat și opriți lumea că se pișă pe stradă, da’ dacă nu avem unde să ne pișăm în țara asta, unde?”, a excalamt bărbatul nervos, în timp ce unul dintre polițiști îl filma, iar celălat scria procesul verbal.

@miculgeniu99 #fyp #anonymous ♬ sunet original – Geniul internetului

Citește și: Româncă amendată cu 1.000 de lei, după ce a intrat cu bichonul într-un parc interzis animalelor. Ce au decis judecătorii în urma contestației

Clipul a devenit viral pe Tik Tok, iar internauții s-au împărțit în două tabere: cei care îl susțin pe bărbatul prins în fapt și cei care îl critică dur.

„Păi ți se pare normal să te piși pe marginea drumului? Chiar nu mai rezistai până la o toaletă? Bine ți-a făcut. Bravo polițiștilor… eu îți confiscam și obiectul contravenției și îl dădeam la rațe”/ „Sincer… cât de urât ar fi ca toată lumea să oprească să își facă treburile pe marginea drumului”/ „În țările civilizate nu se vorbește ala cu poliția, nu se poate urina pe stradă”, au scris cei care au fost de acord că gestul bărbatului a fost unul nepotirivit.

„Eu scoteam p*** și mă pișam pe mașina lor”/ „Pe ei direct trebuia. Pe toată Poliția Română, când e nevoie de ei nu-i găsești, când e virba de amenzi și de făcut ciubuc, sunt primii”/ „Pe bune trebuia p*** scoasă și direct pe geam la ei în mașină pipi”, au spus cei care au criticat inițiativa polițiștilor.