Reacţie dură la adresa lui Mihai Stoica: „Dacă aveam aşa un angajat, l-aş fi împuşcat direct”

Vladimir Cohn, fostul acţionar al lui Dinamo, a participat la emisiunea GSP Live, unde a discutat despre derby-ul dintre fosta sa echipă şi FCSB.

RomaniaTV.net
17 feb. 2020, 10:04
Reacţie dură la adresa lui Mihai Stoica: „Dacă aveam aşa un angajat, l-aş fi împuşcat direct”

Cohn a comentat, pe lângă impresiile despre meciul propriu-zis, şi gestul lui Mihai Stoica din cantonamentul FCSB, când jucătorii au primit vizita fanilor iar scandările trimiale la adresa rivalilor au fost conduse chiar de către managerul vice-campioanei.

„Dacă aveam un asemenea angajat, l-aș fi împușcat direct! Cum e posibil să vedem un asemenea gest la un director sportiv al unui club de tradiție? Vă dați seama cum ar fi dacă Boban sau Maldini, de la Milan, să scandeze împotriva echipei cu care joacă? Nu ar mai călca în fotbalul italian niciodată în viața lor.

Federația și Liga ar trebui să-l suspende pe 200 de ani! Cum e posibil să jignești o altă echipă? Cum e posibil? E absolut inadmisibil! Mă miră pentru că Mihai Stoica nu e un prost, e dotat intelectual. Cred că e doar de întărâtare, de satisfacție a grupului care a venit acolo. Se duce Florinel Coman la culcare și se gândește «Bă, cum i-am înjurat pe ăia! Bravo, MM!

În mod normal, dacă Gigi Becali e un om serios, ar trebui să-l dea afară instantaneu! Du-te, domne! Orice relație ai avea, un astfel de om îți strică ambientul pe care vrei să-l construiești. Gigi Becali vrea mai mult ca orice să aibă recunoaștere internațională. E literă de lege. Dar cu asemenea oameni… Dar Mihai Stoica să facă așa ceva… Mă mir că Liga și Federația nu iau atitudine. Trebuie suspendat omul ăsta. Nu e îndemn la sportivitate, ci la o luptă mârșavă”, e de părere Vladimir Cohn.