Reacţie EXPLOZIVĂ a lui Victor Ciutacu, după anunţul lui Iohannis: „O să întrupeze şi Antihristul”

Jurnalistul România TV Victor Ciutacu comentează ieșirea președintelui Klaus Iohannis privind acordul BOR - MAI pe tema mersului la Biserică de Paști și a împărțirii Sfintei Lumini.

RomaniaTV.net
15 apr. 2020, 10:05
Reacţie EXPLOZIVĂ a lui Victor Ciutacu, după anunţul lui Iohannis: „O să întrupeze şi Antihristul”

„În câteva minute voi începe o ședință în care voi cere premierului și ministruui să revină asupra acestui acord, să găsească o formulă care se încadrează formulei „Stați acasă!” și care respectă toate ordonanțele militare. Dragi români, vă spun același lucru pe care îl spun medicii, experții, Organizația Mondială a Sănătății: Stați acasă! Altfel, după sărbători, vom avea înmormântări”, a declarat miercuri Klaus Iohannis, într-un discurs fulger.

„E perfect, Înaltul se duce în cap și insistă să nu se oprească. De azi, după ce le-a dat la ficați lu’ Orban și Vela la pachet pe tema acordului cu Biserica Ortodoxă, o să întruchipeze și Antihristul. Dacă Băsescu ajunsese să nu mai iasă pe stradă de spaima flegmelor, sper că măcar robotul de bucătărie are un elicopter pregătit. Nu azi-mâine, olecuță mai încolo, să fie bine, ca să nu fie rău…”, scrie Victor Ciutacu pe Facebook.

Citeşte şi: USR: Demisia ministrului de interne Marcel Vela devine un act necesar