USR: Demisia ministrului de interne Marcel Vela devine un act necesar

Reprezentanţii USR spun că este necesară demisia ministrului de Interne, Marcel Vela, cu cât mai repede, cu atât mai bine. "Demisia ministrului de interne Marcel Vela devine un act necesar menit să restabilească încrederea în capacitatea guvernului de a gestiona criza prin care trecem", afirmă ei.

RomaniaTV.net
15 apr. 2020, 09:21
USR: Demisia ministrului de interne Marcel Vela devine un act necesar

„Demisia ministrului de interne Marcel Vela devine un act necesar menit să restabilească încrederea în capacitatea guvernului de a gestiona criza prin care trecem. Cu cât se va petrece mai repede, cu atât mai bine”, au transmis reprezentanţii USR.

PSD respinge acuzaţiile ministrului Vela şi îl avertizează că „răspândirea de informaţii false constituie infracţiune” 

Ei adaugă că sănătatea populaţiei nu trebuie pusă în pericol „din meschine calcule politice”. „Guvernul PNL trebuie să gestioneze criza cât mai bine pentru ţară, nu pentru scorul electoral”, au mai spus reprezentanţii USR.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că, din păcate, nu avem nicun motiv de relaxare, avem 20 de morţi în 24 de ore. Cuvântul de ordine este „Staţi acasă”. Preşedintele a anunţat că va solicita ministrului de Interne şi premierului să revină asupra acordului MAI – BOR. „Staţi acasă! Altfel, după sărbători, vom avea înmormântări”, a avertizat preşedintele.


loading...