Reacţie halucinantă a tinerilor care au VIOLAT o elevă până la LEŞIN

Şapte tineri din Vaslui care au violat ore în şir o elevă până la leşin şi au stropit-o cu alcool să-şi revină au scăpat de arest. Eliberaţi şi cercetaţi sub control judiciar, violatorii sfidează pe toată lumea. Unul dintre ei a declarat răspicat că este MÂNDRU de fapta sa.

RomaniaTV.net
04 iul. 2015, 08:06
Reacţie halucinantă a tinerilor care au VIOLAT o elevă până la LEŞIN

Atitudinea tinerilor acuzaţi de viol este revoltătoare. Ei nu arată niciun semn de regret, ba mai mult, se declară mândri de faptele lor.

Cei şapte tineri sunt acuzaţi că au violat-o pe tânără ore întregi, până când aceasta a leșinat. La proces, la intrarea în sala de judecată, fata a dat nas în nas cu agresorii.

„Chiar în sala de judecată am văzut-o cu lacrimi în ochi, în banca stătea cu lacrimi in ochi”, a povestit avocata fetei.

Citeşte şi: REVOLTĂTOR. Violatori periculoşi, LIBERI pe străzi după decizia CCR privind arestul la domiciliu

Pentru că tânăra nu a aceptat bani ca să renunțe la proces, violatorii încearcă acum să o discrediteze şi spun că ea a fost cea care i-a ademenit.

„A lesinat şi nu de plăcere. De două ori, şi nu de plăcere clar. Au spus de nenumărate ori că ea le-a cerut s-o duca acasă, zvonuri că ea ar fi întreţinut în trecut relaţii sexuale cu mai multe persoane, lucru care nu este adevarat”, a mai spus avocata tinerei.

Procesul este îngreunat de faptul că tinerii acuzaţi au citat martori care nu sunt în ţară.

„Se stabileste data la care sunt aduşi din străinătate în Romania. Ceea ce se vehiculează în dosar este ideea că ar fi existat un consimţământ al părţii vătamate”, a declarat avocatul tinerilor acuzaţi de viol. 

Deşi li s-a interzis să comunice între ei, înainte de a intra în sala de judecată, tinerii au vorbit tot timpul, ba chiar au glumit şi s-au amuzat de situaţie.