Reacţie incredibilă a soţiei portarului Braziliei, după ce a fost victima unui jaf armat

Soţia portarului reprezentativei de fotbal a Braziliei, Julio Cesar, a fost victima unui jaf sub ameninţarea armei la Fortaleza, în noaptea de miercuri spre joi, după partida pe care naţionala "canarinha" a câştigat-o cu 2-0 în faţa Mexicului, în cadrul Cupei Confederaţiilor 2013.

RomaniaTV.net
21 iun. 2013, 07:13
Reacţie incredibilă a soţiei portarului Braziliei, după ce a fost victima unui jaf armat

Susana Werner, soţia goalkeeper-ului brazilian Julio Cesar, a ţinut să minimalizeze, însă, incidentul pe contul său de Twitter: „A fost un jaf de rutină, exact ca celelalte de care am mai auzit. A fost pentru prima oară în cazul meu, însă eram pregătită să nu reacţionez. Infractorii erau tineri şi doreau doar bunurile mele. Nu a existat niciun act de agresiune, doar o armă îndreptată către mine„.

Werner a adăugat că se afla la volanul maşinii sale în momentul jafului. „Le-am spus să ia totul, inclusiv maşina, însă ne-au lăsat să plecăm. Viaţa merge înainte. Iubesc Brazilia şi am credinţă. Aşa ceva i se putea întâmpla oricui. Trei dintre atacatori se aflau în mijlocul străzii, aşteptând prima maşină care trece, iar eu fost câştigătoarea «premiului»„, a adăugat soţia lui Julio Cesar.

Astfel de atacuri sunt la ordinea zilei în Brazilia, gazda Cupei Mondiale 2014, iar mulţi dintre şoferi preferă să treacă pe culoarea roşie a semaforului, noaptea târziu, pentru a evita riscul de a se trezi cu o armă îndreptată în direcţia lor.

Mai există şi altfel de agresiuni, precum jefuirea pasagerilor unor autobuze de către grupuri înarmate de infractori sau aşa-numitele „răpiri-expres”, când victima este urcată într-o maşină şi dusă apoi la un bancomat unde, sub ameninţarea armei, este obligată să retragă cât mai mulţi bani, după care atacatorii se fac nevăzuţi.