Reacţie vehementă la eliminarea lui Ronaldo: „Vreţi să-l distrugeţi! Dumnezeu nu doarme niciodată!”

Cristiano Ronaldo a fost eliminat în minutul 29 al partidei cu Valencia, după un duel cu Jeison Murillo în careul Valenciei. Eliminarea starului portughez a survenit după ce Felix Brych s-a consultat cu arbitrul adiţional, care i-a semnalat incidentul din careul Valenciei. Cristiano Ronaldo a suportat cu greu ideea că a fost eliminat şi a părăsit în lacrimi terenul.

RomaniaTV.net
20 sept. 2018, 07:35
Reacţie vehementă la eliminarea lui Ronaldo: „Vreţi să-l distrugeţi! Dumnezeu nu doarme niciodată!”

Cea mai vehementă reacţie după eliminarea lui Cristiano Ronaldo a fost a surorii acestuia, Katia Aveiro. Aceasta a postat, la miezul nopţii, un mesaj extrem de dur. „Ruşine pentru fotbal, o să se facă dreptate. Vreţi să-l distrugeţi pe fratele meu, dar Dumnezeu nu doarme niciodată. Ruşinos!„, a scris Katia Aveiro.

Aceasta şi-a continuat atacurile, după ce şi-a văzut fratele în lacrimi. „Se va plăti un preţ mare pentru acele lacrimi. Vor să te pună la podea, dar nu vor reuşi!„, a mai scris Katia.

Acesta a fost primul cartonaş roşu încasat de Cristiano Ronaldo în Liga Campionilor, venit în partida cu numărul 154 disputată de portughez în această competiţie. Totodată, a fost al 11-lea cartonaş roşu încasat de portughez în toată cariera (4 la Manchester United, 6 la Real Madrid și unul la Juventus). Cel mai probabil, el va rata duelul cu fosta echipă, Manchester United, de pe Old Trafford, deoarece va primi cel puţin două etape de suspendare, pentru eliminarea directă pe care a suferit-o.