Real Madrid, îngheţată în ultima secundă la Moscova

Trupa lui Jose Mourinho a fost egalată la ultima fază a meciului de ŢSKA Moscova, în prima manşă a optimilor Ligii Campionilor. Scorul final a fost 1-1.

RomaniaTV.net
21 feb. 2012, 20:42
Real Madrid, îngheţată în ultima secundă la Moscova

Frigul Moscovei i-a venit de hac lui Real Madrid, în prima manşă a optimilor de finală ale Champions League, însă trupa lui Mourinho rămâne mare favorită la calificarea în sferturile de finală. Liderul Primerei Division a încheiat 1-1 disputa cu campioana Rusiei, ŢSKA Moscova, fiind egalat în ultimele secunde ale disputei de pe Lujniki.

Deşi l-au pierdut pe Benzema încă din minutul 16, accidentat, madrilenii au deschis scorul în minutul 28, prin Cristiano Ronaldo, după o greşeală în lanţ a defensivei ruşilor. Starul portughez a ajuns astfel la 35 de goluri marcate în 36 de meciuri jucate în acest sezon pentru Real Madrid. Real a continuat să domine disputa, însă în ciuda ocaziilor pe care şi le-a creat nu a mai reuşit să marcheze.

Au făcut-o însă gazdele, la ultima fază a meciului, când suedezul Pontus Wernbloom l-a învins pe Casillas cu un şut din 6 metri. Returul se va juca pe 14 martie, pe Santiago Bernabeu.