REAL MADRID – MANCHESTER CITY 3-1 şi finala Champions League este Liverpool-Real

Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City și merge în finala Champions League, după un nou "thriller" cu Manchester City, 3-1, 6-5 la general.

04 mai 2022, 23:52
REAL MADRID – MANCHESTER CITY 3-1 şi finala Champions League este Liverpool-Real

UPDATE: Finala actualei ediții de UEFA Champions League, Liverpool-Real Madrid, se va disputa pe 28 mai, de la ora României 22:00, la Paris, pe ”Stade de France”. Duelul a fost programat inițial în Rusia, la Sankt Petersburg, însă UEFA a decis să mute locul de disputare din cauza războiului declanșat de Rusia în Ucraina.

Din punct de vedere al experienței în UEFA Champions League, Real Madrid este echipa cu un plus evident. Clubul ”blanco” a câștigat competiția de 13 ori, record în istoria fotbalului, în 1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1966, 1998, 2000, 2002, 2014, 2016, 2017 și 2018. De asemenea, Real a mai disputat alte trei finale, în 1962, 1964 și 1981.

”Cormoranii” au câștigat de șase ori trofeul celei mai importante competiții continentale, în 1977, 1978, 1981, 1984, 2005 și 2019, și au mai disputat alte finale trei finale, în 1985, 2007 și 2018.

  • Liverpool și Real Madrid s-au întâlnit de două ori în finale de UEFA Champions League: în 1981, câștigată de englezi, și 2018, când s-au impus spaniolii
  • Finala din 1981 e ultima pierdută de Real Madrid în UEFA Champions League

UPDATE: Benzema obţine şi transformă penalty-ul care o duce pe Real în finala Ligii Campionilor. Real Madrid a reuşit o calificare dramatică în finala Ligii Campionilor la fotbal, printr-o victorie cu 3-1 (0-0, 2-1), după prelungiri, în faţa formaţiei Manchester City, miercuri seara, pe Santiago Bernabeu, în manşa secundă a semifinalelor.

UPDATE: Real Madrid – Manchester City, în semifinalele Ligii Campionilor. Rodrygo, cu o „dublă” fabuloasă, aruncă în aer semifinala! Finalista se decide în prelungiri. Echipa care triumfă o va întâlni pe Liverpool în marea finală de la Paris, de pe Stade de France, programată pe 28 mai.

REAL MADRID – MANCHESTER CITY LIVE VIDEO DIGI ONLINE. Planeta trece pe modul fotbal de la ora 22, în returul meciului terminat cu un fabulos 4-3 în prima  manşă. Madrilenii au un moral bun înaintea partidei cu Manchester City. Elevii lui Carlo Ancelotti au reușit să câștige titlul în La Liga zilele trecute, pentru a 35-a oară în istorie, iar acum sunt gata să mai facă un pas spre trofeul UEFA Champions League.

Manchester City are un avantaj minim în momentul de față, iar Pep Guardiola crede că elevii săi trebuie să joace mult mai bine decât în meciul tur pentru a prinde un loc în marea finală.

REAL MADRID – MANCHESTER CITY LIVE VIDEO DIGI ONLINE

”Sunt sigur că trebuie să jucăm chiar mai bine decât în meciul tur pentru a ne califica, dar sper să ne calificăm chiar dacă jucăm mai prost. Fotbalul e imprevizibil”, a transmis Pep Guardiola. În competiția internă, „cetățenii” sunt pe primul loc în ierarhie, cu 83 de puncte acumulate în 34 de meciuri jucate, cu unul mai mult decât Liverpool, principala urmăritoare. Patru meciuri mai sunt de disputat din actuala stagiune de Premier League.

VILLARREAL – LIVERPOOL 2-3, şi englezii merg în finala Ligii Campionilor. Miercuri, returul Real Madrid- Man. City

În ultimul act al competiției, câștigătoarea dintre Real Madrid și Manchester City va juca contra lui Liverpool, pe 28 mai, la Paris.

Real Madrid – Manchester City | Echipele probabile:

Real Madrid: Courtois – Carvajal, Militao, Nacho, Mendy – Kroos, Casemiro, Modric – Rodrygo, Benzema, Vinicius Jr

Antrenor: Carlo Ancelotti

Manchester City: Ederson – Cancelo, Dias, Laporte, Zinchenko – Silva, Rodri, De Bruyne – Mahrez, Jesus, Foden

Antrenor: Pep Guardiola

Carlo Ancelotti a anunțat când se va retrage

Înaintea partidei din această seară, antrenorul Carlo Ancelotti a transmis că jucătorii săi sunt foarte motivați și este sigur că Real Madrid poate întoarce soarta calificării în favoarea sa. Recent, Carlo Ancelotti a câștigat titlul cu Real Madrid și a devenit primul antrenor din istorie care câştigă campionatul în Spania, Anglia, Italia, Franţa şi Germania.

”După ce se încheie contractul la Real Madrid, mă voi retrage cel mai probabil. Dar dacă Real Madrid vrea să mai stau încă 10 ani, voi mai fi aici încă 10 ani. Sunt multe lucruri pe care nu le pot face, dar după retragere voi putea.

Vreau să stau cu nepoții, să merg în vacanțe cu nevasta. Am multe de făcut. Trebuie să merg în locuri în care nu am fost. Nu am mers niciodată în Australia sau Rio de Janeiro. Vreau să îmi vizitez sora mai des”, a anunțat carismaticul antrenor, citat de Marca.

Ce planuri are marele antrenor după retragere

Carlo Ancelotti s-a amuzat după ce a fost întrebat de planurile sale de viitor. Ajuns la 62 de ani, italianul se gândeşte la retragere şi anunţă că se va dedica total familiei.

„Vreau să devin profesor universitar de fotbal sau ceva de genul ăsta, să le dau examene celor pasionați de fotbal, ca să văd câte știu. Când mă voi opri din antrenorat, voi face cu totul altceva. Am cinci nepoți, m-am căsătorit pentru a doua oară și nu am apucat să facem prea multe. 

Victor Ciutacu, editorial în ProSport, despre FCSB: „Cea mai bogată echipă caută stadion cu ziua”

Trebuie să recuperăm, vreau să mă bucur de soția mea. Când mă voi retrage, voi deveni fanul lui Real Madrid și al lui AC Milan”, a transmis Ancelotti, potrivit footmercato.net.