Reality show-ul ”Prodanca. Punct și de la capăt” revine la Antena Stars. Când va avea loc premiera

Show-ul care o are ca figură centrală pe Anamaria Prodan revine cu cel de-al optulea sezon la Antena Stars. Află mai jos când va fi premiera!

26 ian. 2024, 08:40
Reality show-ul ”Prodanca. Punct și de la capăt” revine la Antena Stars. Când va avea loc premiera

Reality show-ul care o are în prim plan pe Anamaria Prodan – Prodanca. Punct şi de la capăt revine la Antena Stars cu cel de-al optulea sezon, care va avea premiera sâmbătă, 3 februarie, de la ora 20.00.

Citește și Anamaria Prodan, primele imagini cu noul iubit, mai tânăr cu 14 ani decât impresara: „Eu sunt Anamaria Prodan, iar el este unicul…”

Producția continuă saga familiei, de data aceasta cu un singur personaj principal, Anamaria Prodan. Copiii şi prietenii apropiaţi îi vor fi alături acesteia pe toată durata filmărilor, care se vor desfăşura pe mai multe continente.

Atmosfera generală va fi şi de această dată un amestec perfect omogen de umor şi dramă, telespectatorii având ocazia să o urmărească pe protagonistă atât în postura de mamă, cât şi în cea de femeie de afaceri.

„Pentru mine, acest reality show este un proiect de suflet, pe care l-am început cu foarte, foarte mulţi ani în urmă, tot în familia Antena. Este un proiect bazat pe dragostea mea faţă de familie, mai ales că eu sunt un om care a crezut foarte tare în instituţia căsătoriei şi în familie.

Tocmai de aceea, în momentul în care am făcut ordine în viaţa mea şi a copiilor mei şi am luat hotărârea să încep o nouă viaţă, mi-am dorit să fac asta şi în mod public şi să îmi prezint exact trăirile, tocmai pentru ca şi alte femei să înţeleagă că lupta pentru a-ţi salva familia este ok, dar trebuie să aibă o limită.

Că cel mai frumos dar pe care ni l-a dat Dumnezeu este viaţa, viaţă pe care suntem obligaţi să o trăim superb şi mai ales demn! Aşa am luat decizia de a pregăti un nou sezon al acestui reality, care poartă cumva titlul pe care ar fi trebuit să îl poarte întotdeauna – Prodanca. Punct şi de la capăt. Vă invit să ne urmăriţi în fiecare sâmbătă seara, din 3 februarie, de la 20.00, pe Antena Stars”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Antenastars.ro.

Cele mai apropiate persoane, alături de Anamaria Prodan

Se pare că o echipă de filmare îi va fi alături Anei atât în România, cât și în Statele Unite ale Americii, acolo unde a ales să își petreacă sărbătorile de iarnă și, totodată, locul despre care spune că îi oferă liniștea de care atâta nevoie, dar și în alte orașe din Europa.

Bebe, acum deja adolescent, Rebeca şi Sarah, două femei în toată regula, prima stabilită în New York şi cealaltă întoarsă acasă, în urma unor accidentări repetate la baschet şi Nuţi, bona, menajera şi în acelaşi timp criticul cel mai acerb şi prietena cea mai bună a Anei, dar şi cei mai buni prieteni ai Anei vor fi prezenţele constante din viaţa protagonistei.

Citește și Anamaria Prodan, despre noul iubit: „Mi-a dat Dumnezeu ceva minunat. E un bărbat atât de bun, genul ăla pe cale de dispariție”

Chiar dacă a fost încercată de decizia care i-a schimbat radical viaţa, Anamaria Prodan nu se va feri să abordeze tema divorţului, dar şi diverse subiecte de parenting sau probleme ale adolescenţilor, în fiecare sâmbătă seara, începând din 3 februarie, de la 20.00, la Antena Stars.