Rebela tenisului românesc îşi scrie autobiografia. Ce titlu va avea cartea Andreei Prisăcariu

Andreea Prisăcariu, una dintre cele mai nonconformiste sportive din România, trece la un alt nivel. Jucătoarea de tenis a anunţat că va scrie o carte, care va fi, de fapt, o autobiografie.

11 mai 2023, 19:06
Rebela tenisului românesc îşi scrie autobiografia. Ce titlu va avea cartea Andreei Prisăcariu
Rebela tenisului românesc îşi scrie autobigrafia. Ce titlu va avea cartea Andreei Priscăcariu

Rebela tenisului românesc îşi scrie autobigrafia. „Cartea despre mine pe care o scriu, se va numi Dear, You! (Dragă, Tu!), o scriu în engleză. Pe fiecare pagină va fi o scrisoare din paginile personale de jurnal, tenis, combinat cu viața personală. Până acum am 150-170 de pagini. Cartea văd să aibă în jur de 200 de pagini”, a declarat Andreea Prisăcariu la podcast-ul Business Philosphy.

Citeşte şi: Dana Budeanu i-a pus la punct pe comentatorii Emil Grădinescu şi Bogdan Cosmescu. „Opriți microfoanele când vorbiți despre așa ceva!”

Andreea Prisăcariu este pasionată de literatură și a dezvăluit ce a învățat din cartea Jocul Interior și Tenisul, scrisă de Tim Gallwey, părintele coachingului. „Cartea Jocul Interior și Tenisul a lui Tim Gallwey mi-a fost dăruită de către mental coach-ul meu. Tim m-a învățat că sunt mai mult decât jocul de tenis”, a mai afirmat Andreea Prisăcariu, citată de sportm.ro. Sportiva susţine că scrie și citește chiar și înaintea meciurilor: „Acum mă apuc să citesc Alchimistul și am mai luat și cartea despre povestea lui Scotty Pippen”.

Citeşte şi: Florin Talpan se cere general şi comandant al CSA Steaua. „Aştept ca ministrul Apărarii Naţionale să dispună măsuri în acest sens!”

Andreea Prisăcariu a câștigat în aprilie turneul ITF W25 de la Santa Margherita, Italia. „Pot să spun sincer că această finală nu a fost o simplă finală, a fost mai mult de-atât, întrucât s-a întâmplat să fie în ziua Învierii. Eu m-am gândit pe toată durata meciului că joc în fața lui Iisus. Credința m-a ajutat să trec prin toate. Știu că am dat totul pe teren și că mi-am crescut nivelul de focus de la zi la zi. Turneul acesta îl consider vindecător pentru sufletul meu și totodata un răspuns al rugăciunilor mele. Continui munca și totul vine de la sine!”, a spus, după meci, Andreea Prisăcariu.