Rechizitoriu Dincă! Cum a răpit-o pe Alexandra Măceşanu. Propunere indecentă pe bancheta din spate a maşinii

Gheorghe Dincă a aplicat acelaşi scenariu în cazul răpirii Alexandrei Măceşanu ca în cel al Luizei Melencu. Monstrul de la Caracal a observat-o pe tânăra care aştepta la ocazie şi a început să îi facă propuneri sexuale. Refuzat, Dincă a început să o lovească pe Alexandra, iar ulterior a răpit-o.    

RomaniaTV.net
17 ian. 2020, 17:11
Rechizitoriu Dincă! Cum a răpit-o pe Alexandra Măceşanu. Propunere indecentă pe bancheta din spate a maşinii

Din rechizitoriul lui Gheorghe Dincă reiese faptul că în dimineaţa zilei de miercuri, 24 iulie 2019, Măceșanu Alexandra Mihaela s-a hotărât să plece în municipiul Caracal pentru a se întâlni cu prietenul său, Roşianu Alin Marian, decizie pe care i-a comunicat-o mamai sale. Alexandra a ieşit din locuinţă şi a aşteptat la „ocazie”. 

În jurul orei 09:00, Dincă se afla la volanul autoturismului său şi se deplasa către Caracal din Slatina, acesta a observat-o pe Alexandra care aştepta la ocazie, pe partea stângă a drumului, făcând cu mâna la maşinile ce treceau spre Caracal.

Citeşte şi: Rechizitoriu Dincă! Cum a convins-o monstrul de la Caracal pe Luiza să urce în maşină

Dincă a realizat faptul că Alexandra intenţionează să meargă spre Caracal, a mai mers aproximativ 200 de metri, după care a efectuat o manevră de întoarcere bruscă, a ajuns în dreptul victimei şi s-a oferit să  transporte spre oraş. Alexandra a urcat pe locul din dreapta spate deoarece locul din faţă era ocupat de diverse obiecte.

Pe drum, monstrul din Caracal a încercat să poarte o discuţie cu victima, aflând că este minoră, respectiv elevă la liceul din municipiul Caracal, iar în acel moment mergea în zonă pentru a se întâlni cu un băiat.

Gheorghe Dincă s-a interesat dacă victima mai are colege care fac naveta spre liceu, cu ce se deplasează dimineaţa la şcoala. Alexandra a răspuns cu sinceritate şi a spus cî suna la taxi, care vine şi o transportă la şcoală, singură, de 20 de ori pe lună. Dincă a intrebat-o şi despre veniturile familiei, dar şi unde doreşte să coboare.

Exact ca în cazul Luizei Melencu, Dincă s-a îndreptat spre locul solicitat de Alexandra, ajungând în Caracal şi mergând spre Liceul Mihai Viteazu, în momentul în care a ajuns în apropiere a oprit autoturismul, a coborât de la volan şi s-a urcat în spatele maşinii, oferindu-i suma de 50 de lei în schimul întreţinerii unui act sexual oral. Deoarece Alexandra i-a răspuns negativ şi i-a specificat faptul  că este virgină, aceasta a început să ţipe după ajutor, cerându-i să o lase în pace. Dincă a lovit-o în mod repetat peste faţă, dând curs planului său de recrutare prin răpirea fetei, intenţia sa fiind de a duce la locuinta sa pentru a exploata sexual, se mai arată în document.