Reclamă şocantă pentru salvarea Roşiei Montane, cu Maia Morgenstern VIDEO

Imagini tulburătoare într-o reclamă care pledează pentru salvarea zonei Roşia Montană. Protagonista este actriţa Maia Morgenstern, care îşi smulge efectiv cerceii din urechi şi îi aşează pe o masă. Vă avertizăm, urmează imagini şocante.

RomaniaTV.net
18 iun. 2012, 05:54
Reclamă şocantă pentru salvarea Roşiei Montane, cu Maia Morgenstern VIDEO

„Sunt Maia Morgenstern şi vreau să fac o donaţie celor care au neapărată nevoie de aur”. Actriţa îşi scoate lanţul de aur de la gât şi îşi smulge brutal cerceii, lăsându-şi urechile însângerate. „Poftiţi domnilor, tot aurul meu. Numai lăsaţi-ne în pace!”, mai spune actriţa.

Mesajul reclamei spune că un om valorează mai mult decât aurul care îl poartă. „La fel şi o ţară. Află adevărul despre Roşia Montană, nu despre aurul său”.

Robert Tiderle, director de creaţie la Papaya Advertising (agenţia care a făcut reclama), a vorbit pentru Paginademedia.ro despre cum s-a născut noua campanie Salvaţi Roşia Montană. „Se discută foarte mult de aurul de sub Roşia Montana. De oamenii care trăiesc la suprafaţă nu pare să-i pese nimanui. Goana asta după aur, în secolul 21, este dezgustătoare, atâta vreme cât ne batem joc de nişte cetăţeni români şi de istoria noastră”, a declarat acesta.