Reclamă spectaculoasă, ruptă din Matrix, realizată de Qualcomm şi HTC – VIDEO

Pentru că nimeni nu va uita vreodată efectul Matrix, cei de la Qualcomm au colaborat cu HTC pentru o campanie construită în jurul acelui concept.

RomaniaTV.net
22 oct. 2013, 11:41
Reclamă spectaculoasă, ruptă din Matrix, realizată de Qualcomm şi HTC – VIDEO

Trecand peste povestea spectaculoasa din Matrix si imaginatia incredibila a fratilor Wachowski, acea serie de filme de la inceputul anilor 2000 a mai lasat ceva in istorie. Efectul Matrix sau bullet time, desi la aceasta ora este prezent in foarte multe filme de actiune si probabil este realizat mult mai usor, a fost introdus in ’99. La momentul respectiv, responsabilii de efecte speciale ai filmului au folosit cateva zeci de camere video pentru a captura un moment din toate perspectivele.

O noua campanie publicitara realizata de HTC si Qualcomm, care poarta numele Snapdragon Ultima Photo Booth, spera sa va incante printr-o referinta clara la efectul de acum 14 ani. Cu ,,doar” 130 de telefoane HTC One, dotate cu procesoare Qualcomm Snapdragon, Qualcomm si HTC au reusit sa creeze o structura care captureaza niste cadre in slow-motion din orice unghi.

Urmăreşte VIDEO cu reclama Qualcomm şi HTC pe Playtech.ro.