Reclamaţiile la Protecţia Consumatorului vor putea fi depuse doar între anumite ore. Sistemul de depunere a reclamaţiilor online se modernizează

Reclamaţiile la Protecţia Consumatorului vor putea fi depuse doar între anumite ore începând cu data de 6 aprilie. Asta întrucât sistemul de depunere a reclamaţiilor online se modernizează, iar în vederea realizării lucrărilor, utilizarea formularului de reclamaţii online va fi limitată.

04 apr. 2022, 17:31
Reclamaţiile la Protecţia Consumatorului vor putea fi depuse doar între anumite ore. Sistemul de depunere a reclamaţiilor online se modernizează

Reclamaţii Protecţia Consumatorului. Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) anunţă că de miercuri formularul online de reclamaţii va funcţiona după un program, din cauza unor lucrări care vizează modernizarea sistemului.

Sistemul de reclamaţii online la Protecţia Consumatorului va fi mdoernizat

ANPC anunţă că face demersuri permanente pentru îmbunătăţirea modalităţilor de comunicare cu publicul larg, folosind toate pârghiile pe care le are la îndemână pentru a fi cât mai aproape de consumator şi de nevoile sale.

În această perioadă, se desfăşoară o operaţiune de dezvoltare şi modernizare a sistemului de depunere a reclamaţiilor online către structurile teritoriale ale ANPC.

Citeste si Preţul roşiilor la piaţă în 2022. Cât vor plăti românii anul acesta kilogramul de tomate autohtone în condiţiile creşterii cu peste 50% a costurilor de producţie

Între ce ore va putea fi folosit formularul de reclamaţii

Protecţia Consumatorului transmite că, începând de miercuri, 6 aprilie, şi până la finalizarea acestor lucrări, formularul de reclamaţii online, disponibil pe site-ul www.anpc.gov.ro, va putea fi utilizat de consumatori doar de luni-vineri, între orele 8.00-16.30.

Măsura este necesară pentru ca lucrările începute să se poată derula într-un termen optim şi să se poată realiza testările necesare platformei online, care să permită funcţionarea ei în parametrii prevăzuţi”, se arată în anunţul postat pe site-ul ANPC.

Citeste si Loturi uriase de ouă Kinder Surprise, retrase de pe piață din cauza riscului de Salmonella! Desertul preferat de milioane de copii îi poate îmbolnăvi grav!