Recomandările lui Cătălin Scărlatescu pentru masa de Crăciun. Ce a pregătit celebrul bucătar

Cunoscutul chef de la Antena 1 a ales să petreacă sărbătorile de iarnă într-un loc exotic, alături de noua parteneră și câțiva prieteni.

25 dec. 2021, 13:11
Recomandările lui Cătălin Scărlatescu pentru masa de Crăciun. Ce a pregătit celebrul bucătar

Cătălin Scărlătescu petrece Crăciunul în Thailanda, alături de noua parteneră și câțiva prieteni. Aşa că anul acesta pentru cunoscutul chef de la Antena 1 masa de Crăciun arată cu totul diferit de ce vedem la noi.

Dacă în alţi ani prezenta reţete de sarmale, cozonaci sau alte preparate tradiţionale Crăciun, anul acesta Cătălin Scărlatescu s-a delectat cu mâncăruri exotice.

Citeşte şi: Dă lovitura la masa de Crăciun cu cea mai bună rețetă de cozonac de la Chef Cătălin Scărlătescu. Trucurile geniale pe care trebuie să le știe orice gospodină

Chiar a glumit pe Instagram unde a postat imagini cu homar la gratar alături de mesajul „Si ai mei sunt gata”, făcând aluzie la cozonacii pe care multe gospodine îi pregătesc pentru Crăciun.

De altfel, înainte de Crăciun Cătălin Scărlătescu propunea reinterpretarea tradiționalelor preparate de Crăciun.

„Dacă nu ne mai lasă UE să sacrificăm porcul în bătătură sau, mai nou, în locul de parcare, hai să ne reinventăm. De Crăciun, hai să tăiem niște ceapă, niște cartofi, chestii vegetariene. Legumele n-au nervi și nu suferă când sunt tăiate.

Citeşte şi: REŢETE DE CRĂCIUN 2021 de la Chef Scărlătescu, Dumitrescu şi Bontea, vei avea cea mai lăudată masă de Sărbători!

Anul acesta, de Crăciun, eu propun salatele, sarmalele vegetale, totul din legume. Sunt curios cum arată Crăciunul fără sacrificatul porcului. Eu propun să mâncăm porc atunci când avem poftă de porc nu doar de Sărbătoare, de Crăciun”, spune Cătălin Scărlatescu, citat de Cancan.