Record pe Youtube pentru Gangnam Style VIDEO

Gangnam Style bate recordurile pe YouTube cu aproape două milioarde de vizualizări. Psy a câştigat aproape 93 de milioane de dolari şi va continua să mai câştige deoarece el deţine drepturile de autor ale melodiei.

24 mart. 2014, 17:17
Record pe Youtube pentru Gangnam Style VIDEO

Gangnam Style a fost piesa anului 2012 şi asta nu poate contesta nimeni, fie că îi place, fie că nu. Piesa a creat isterie în toată lumea. Pe melodia lui PSY au dansat bătrânii, soldaţii din Afganistan, inginerii NASA, artişti de talie, precum Madonna, Britney Spears sau MC Hammer, dar şi copiii.

Dacă linia melodică nu este chiar una de top sau dacă versurile nu sunt înţelese de prea mulţi, ceea ce i-a adus celebritatea mondială lui Psy a fost coregrafia Gangnam Style, care i-a cucerit pe mulţi, de la oameni de rând până la artişti de talie, precum Madonna, Britney Spears sau MC Hammer, şi chiar politicieni de marcă, cum a fost cazul secretarului general al ONU, Ban Ki-Moon.

Piesa „Gangnam Style” a fost lansat online de rapperul sud-coreean Psy pe 15 iulie.

Citeşte şi: V-aţi întrebat oare cum arată concertele lui PSY? Priviţi câţi oameni dansează pe Gentleman VIDEO

Peste 100 de miliarde de won sau 92,46 de milioane de dolari a câştigat artistul sud-coreean Psy de pe urma melodiei „Gangnam Style”.

Citeşte: Nebunie în toată lumea. Şi COPIII DANSEAZĂ pe Gangnam Style VIDEO

După succesul înregistrat cu piesele „Gangnam Style” şi „Gentleman”, PSY s-a plâns că i s-a schimbat radical modul de viaţă, ajungând să fie mereu pe drumuri, între diferite evenimente la care este chemat să participe, condiţii în care resimte lipsa familiei şi prietenilor şi a oraşului său de origine, Seul.

CITEŞTE ŞI: Topul celor mai populare videoclipuri de pe Youtube în 2013