RECORD TRIST. Un tânăr din Iaşi a avut 12 tentative de SINUCIDERE de la începutul anului

Un ieşean de 30 de ani vrea neapărat să-şi încheie socotelile cu viaţa şi a ajuns pentru a douăsprezecea oară în Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) de la Spitalul "Sf. Spiridon", după o tentativă de sinucidere. Şi asta doar în 2015.

17 apr. 2015, 08:59
RECORD TRIST. Un tânăr din Iaşi a avut 12 tentative de SINUCIDERE de la începutul anului

Bărbatul a încercat să se sinucidă în acest an de mai multe ori înghiţind diferite obiecte, după cum au arătat medicii, citaţi de zdi.ro. Joi, bărbatul a fost adus în UPU de o ambulanţă după ce a trecut printr-un nou moment de slăbiciune şi a vrut să-şi pună capăt zilelor.

Citeşte şi DEPRESIA, o boală ascunsă care face victime în fiecare zi. Cum s-au tratat VEDETELE de depresie VIDEO

Potrivit medicilor, bărbatul trece printr-o depresie şi, cu toate că este îndrumat către consult de specialitate la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iaşi, revine frecvent în UPU din cauza rănilor pe care şi le provoacă intenţionat.

Citeşte şi Un medic renumit din Iaşi s-a SPÂNZURAT

„Pacientul este la a douăsprezecea prezentare în UPU, în acest an, înghiţind diferite obiecte în scop autolitic”, a precizat dr. Diana Cimpoeşu, medic şef UPU-SMURD.

Specialistul a mai precizat că în ultima gardă urgentiştii au mai acordat îngrijiri medicale altor doi pacienţi care au încercat să se sinucidă. Cei doi, un bărbat şi o femeie, s-au intoxicat voluntar cu medicamente şi au rămas internaţi în Clinica de Toxicologie, respectiv în cea medicală. Statisticile din UPU arată că, zilnic, doi pacienţi îngrijiţi aici au încercat să se sinucidă.