Record: un medic de familie din Sibiu a reușit să programeze 848 de persoane la vaccinare

Un medic de familie din Sibiu a programat la vaccinare 848 de persoane. Informațiile au fost oferite de Cătălin Chirca, purtător de cuvânt al STS.

16 feb. 2021, 16:25
Record: un medic de familie din Sibiu a reușit să programeze 848 de persoane la vaccinare

Un medic de familie din Sibiu a reușit să programeze peste 800 de oameni la vaccinare. Potrivit informațiilor primite de la reprezentanții Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS), acesta este medicul cu cele mai multe programări făcute la nivelul județului.

Un medic de familie din Sibiu a reuşit să programeze 848 de persoane la vaccinare

„Medicul din județul Sibiu cu cele mai multe persoane înregistrate în platforma informatică dezvoltată de STS a adăugat în total 848 beneficiari”, a declarat Cătălin Chirca pentru Turnul Sfatului. Sistemul și legile în vigoare nu permit însă nominalizarea medicului respectiv.

Paşaport de vaccinare anti-covid în România. Anunţul de ultimă oră al premierului

Până în data de 9 februarie, la nivelul județului Sibiu au fost administrate 20.408 doze de vaccin (începând cu data de 31.12.2020 – prima administrare). Datele provin din ultima informare făcută de reprezentanții Instituției Prefectului cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19.

România, în topul țărilor UE la campania de vaccinare. Ce loc ocupă țara noastră

România se află pe locul 6 în Europa în ceea ce privește numărul total de doze administrate în campania de vaccinare COVID. 21,120,988 de doze de vaccin au fost administrate în țările membre UE, conform celor mai recente estimări făcute de Bloomberg, media zilnică fiind de 656,227. De asemenea, România ocupă locul 4 în ceea ce privește numărul de doze adminsitrate la 100 de locuitori, locul 5 în ceea ce privește persoanele vaccinate cu prima doză  și locul 5 în ceea ce privește locul 5 persoanele vacciante cu ambele doze ale vaccinului COVID.


loading...
Partenerii noștri