Recunoaşteţi vedeta? Aflaţi cine este diva care a renunţat de tot la machiaj GALERIE FOTO

Una dintre cele mai în vogă cântăreţe ale ultimilor ani a renunţat la machiajul impecabil cu care se afişează de obicei peste tot şi se arată fanilor în toată splendoarea şi naturaleţea ei, într-un film documentar despre viaţa şi cariera sa.

RomaniaTV.net
30 mai 2012, 10:49
Recunoaşteţi vedeta? Aflaţi cine este diva care a renunţat de tot la machiaj GALERIE FOTO

Este vorba despre Katy Perry, care a vrut să le arate fanilor că nu se ruşinează de imaginea ei naturală. Asta cu toate că o fotografie cu ea nemachiată şi puţin adormită publicată de fostul ei soţ, Russell Brand, pe Twitter a cam făcut-o să-şi iasă din pepeni. Dar asta doar pentru că imaginea nu o avantaja deloc şi pentru că preferă să deţină controlul în faţa aparatului foto.

Cântăreaţa apare fără pic de machiaj în filmul documentar Part Of Me. Şi este clar că nici nu are de ce să se simtă jenată de felul în care arată, cu toate că fanii sunt obişnuiţi ca ea să afişeze o altă imagine.

Katy Perry a explicat şi de ce a decis să facă acest film documentar despre ea însăşi. „Când vezi filmul, poate fi puţin înfricoşător, pentru că sunt multe cadre în care apar normală. Cred că este important, însă, să dărâmăm mitul că pentru a-ţi trăi visul trebuie să fii mereu perfect, sau că asta înseamnă să trăieşti într-o lume a fanteziei„, spune artista de 27 de ani. Part Of Me prezintă viaţa cântăreţei dintr-o perspectivă realistă, puţin sau aproape deloc cunoscută publicului larg. Printre poveştile pe care le spune despre Katy se numără şi cea a relaţiei sale cu Russell Brand, de care s-a despărţit de mai mult de un an. Totuşi, divorţul se va pronunţa abia în luna iulie.