Recunoști fetița din imagine? În prezent este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România

Tu recunoști fetița din imagine? Astăzi este una dintre cele mai iubite actrițe din România, pe care toți oamenii o cunosc și o îndrăgesc. Cu o carieră impresionantă și o viață plină de sacrificii, a reușit să se impună pe scenă și să lase impresie bună de fiecare dată.

22 mart. 2024, 10:56
Recunoști fetița din imagine? În prezent este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România

Fetița din imagine este, în prezent, una dintre cele mai iubite actrițe din România, pe care toți oamenii o cunosc și o îndrăgesc.

Citește și Carmen Tănase a trecut prin momente groaznice. A ajuns pe masa de operație: ”Dacă știam, n-aș fi făcut-o în viața vieților mele, pentru că e ceva foarte violent”

Cu o carieră impresionantă și o viață plină de sacrificii, a reușit să se impună pe scenă și să lase impresie bună de fiecare dată.

Dacă nu ți-ai dat seama, este Carmen Tănase!

Astăzi, Carmen Tănase este una dintre cele mai iubite și respectate actrițe din România.

De la primii pași în lumea teatrului până la rolurile sale de neuitat în producții de succes, cum ar fi telenovela ”Inimă de țigan”, Carmen Tănase a trăit și a respirat arta în fiecare moment al vieții sale.

Actrița s-a născut într-o familie iubitoare și plină de sprijin, iar astăzi, își amintește cu drag de copilăria ei

Despre tatăl ei, Carmen Tănase spune că a fost un om mereu prezent în viața sa, carismatic și talentat, în timp ce despre mama ei spune că este o mamă iubitoare tată, care i-a insuflat principii puternice.

După cum se poate observa, actrița a avut parte de o educație solidă și de susținere constantă din partea părinților săi.

„Eram mai mult fata tatii, semăn cu tata leit, uneori parcă sunt el. Cu tata mergeam peste tot, era șeful alimentației publice din Ploiești și mă lua cu el peste tot atunci cănd se ducea în controale. Cu tata am fost și la discotecă, era un tip foarte de gașcă. Mama era mai cuminte, tata era cum am fost eu în copilărie, numai că el a făcut drăcii mult mai mari.

Tata era carismatic și talentat, ar fi fost un actor excepțional. Una peste alta nu mi-a lipsit niciodată nimic, chiar dacă eram în comunism toți eram la fel și ai mei se descurcau întotdeauna”, a povestit Carmen Tănase, potrivit Fanatik.ro.

Chiar și așa, nu mereu a avut o viață ușoară. Cel mai greu moment a fost cel în care și-a pierdut tatăl, lucru care i-a zdruncinat inima.

Mai apoi, a divorțat de soțul ei, după doar trei ani de mariaj, pe când Tudor, fiul ei, era doar un copil.

Suferința lui Tudor a fost mare, iar Carmen a trebuit să-și mobilizeze toată puterea și dragostea pentru a-l ajuta să treacă peste această pierdere.

”Flăcărica”, un personaj adorat și astăzi

Relația dintre Carmen și fiul ei, Tudor, este una specială. Dacă în adolescență Tudor era cunoscut pentru discuțiile filozofice pe care le purta, acum rolurile s-au inversat, iar fiul ei este cel care o ceartă și o îndrumă.

Cu toate acestea, legătura lor este puternică și plină de iubire, iar actrița este acum mândră de Tudor.

Pe lângă viața personală, Carmen Tănase are o carieră remarcabilă.

Cu roluri memorabile în teatru, film și televiziune, ea a demonstrat talentul și pasiunea ei pentru actorie de fiecare dată.

Citește și Carmen Tănase aruncă bomba! Care sunt alimentele de la care nu se poate abține actrița. „Mie îmi place să mănânc și se vede. Sunt un om pofticios”

Unul dintre rolurile care i-au marcat cariera a fost cel al Flăcărei din telenovela ”Inimă de țigan”, un personaj care i-a adus și mai multă popularitate în rândul românilor.