Refuzul de a urca într-un carusel a determinat-o pe o britanică să slăbească 50 kg

O britanică, mamă a doi copii, suferise o histerectomie; nu s-a mai ocupat cu atenţie de ea însăşi, până când a ajuns să adune kilogram după kilogram. Până în ziua când a ajuns cu copiii ei în parc şi i s-a refuzat accesul într-un carusel.

RomaniaTV.net
02 oct. 2012, 15:10

Claire Huges, din Mayphole, Birmingham, în vârstă de 31 de ani, mamă a doi copii, ajunsese să fie poreclită în fel şi chip de vecini ei, de la adulţi până la copii, din cauza aspectului ei fizic din ce în ce mai masiv, scrie Daily Mail.

Femeia începuse să pună pe ea kilogram după kilogram, fără să se mai poată opri. Întâmplarea care i-a schimbat viaţa în bine a venit, din fericire, la timp, pe neaşteptate.

Când s-a dus în parcul de distracţii cu copiii ei, tehnicienii de la comediile din parc i-au refuzat accesul în roata Ferris, un carusel sub formă de roată. Femeii nu i-a venit să creadă şi s-a simţit umilită. Abia atunci şi-a dat seama cu adevărat cât de hidoasă era, plină de grăsime şi diformă.

După acel episod, ea s-a pus pe slăbit, a mers la specialişti şi a reuşit să scape într-un an de 50 de kilograme şi şase măsuri la îmbrăcăminte.

Femeia s-a apucat şi de box, iar acum este antrenoare de box, lucrând cu program întreg.