Regăsire emoționantă. Un bărbat și-a strâns fiul în brațe după ce copilul fusese răpit în urmă cu 24 de ani

Un bărbat din China și-a găsit fiul care fusese răpit de traficanții de carne vie în urmă cu 24 de ani. În tot acest timp tatăl parcursese 500.000 de kilometri în căutarea copilului său.

13 iul. 2021, 12:28
Regăsire emoționantă. Un bărbat și-a strâns fiul în brațe după ce copilul fusese răpit în urmă cu 24 de ani

Un bărbat din China, pe nume Guo Gangtang, a avut parte de o reuniune emoționantă cu fiul său, care fusese răpit în urmă cu 24 de ani de traficanții de carne vie, atunci când copilul avea doar 2 ani. Fiul bărbatului a fost răpit chiar din fața casei unde se juca.

Întâmplarea a fost și subiectul unui film chinez din 2015. În China răpirea copiilor este o problemă foarte serioasă și anual există mii de astfel de cazuri.

Cei care au fost autorii răpirii fiului lui Guo Gangtang sunt un bărbat și o femeie care plănuieseră să-l vândă pe micuț. Femeia l-a luat pe copil din fața casei și l-a dus la o stație de autobuz unde o aștepta partenerul ei. Ulterior cei doi l-au dus pe băiețel în provincia Henan, unde l-au vândut.

Potrivit autorităților, fiul lui Guo Gangtang încă locuia în provincia Henan când a fost găsit.

Un bărbat a fost nevoit să cerșească pentru a-și găsi fiul

După ce fiul său a fost răpit în 1997, Guo Gangtang a pornit într-o căutare disperată a copilului, care s-a întins în peste 20 de provincii din China, drum pe care l-a parcurs pe o motocicletă. În cei 24 de ani, cât a durat căutarea fiului, bărbatul a suferit mai multe fracturi, a fost jefuit și a schimbat în total 10 motociclete. Bărbatul și-a folosit toate resursele financiare pentru a-și găsi fiul, acesta a fost nevoit într-un sfârșit să doarmă sub poduri și să cerșească pentru a putea continua căutările.

„Acum, după ce copilul a fost găsit, totul nu poate fi decât bine mai departe”, le-a spus Guo reporterilor.

În timpul căutărilor sale disperate, bărbatul a devenit membrul a mai multor organizații de persoane dispărute din China și a ajutat cel puțin șapte părinți să-și regăsească copiii răpiți, relatează BBC.