Regăsire impresionantă! Un căţel dispărut de un an a revenit în sânul familiei

Un căţel dispărut de un an şi-a regăsit familia, care nu a încetat să-l caute în tot acest timp. Minunea a fost posibilă datorită Poliţiei Animalelor.

21 aug. 2021, 21:54
Regăsire impresionantă! Un căţel dispărut de un an a revenit în sânul familiei
Sursa FOTO: IPJ Arad

Regăsire impresionantă! Două fetițe din Arad au trăit cea mai mare bucurie atunci când reprezentanții Poliției Animalelor le-au găsit căţelul, pe Ruby, care dispăruse de acasă în urmă cu un an. Patrupedul  a fost găsit la 60 de kilometri distanță de casă, relatează Mediafax.

De când Ruby a plecat de acasă, familia l-a căutat disperată. Fetiţele nu şi-au pierdut, însă, speranţa că-l vor regăsi. Părinții Carlei și Emei au postat pe rețelele de socializare imagini cu Ruby, au lipit afișe, au vorbit cu toți cunoscuţii, dar ajutorul a venit de la Poliţia Animalelor.

Regăsire impresionantă! Carla şi Ema, încrezătoare că Ruby se va reîntoarce acasă

Fetiţele au insistat pe lângă părinţi să contacteze reprezentanţii acestei instituţii având convinegerea că aceştia îl vor găsi pe Ruby. Şi aşa a fost.

Citeste si Scandal în faţa unui bar din Botoşani. Poliţistă lovită de un tânăr recalcitrant. Update: Bărbatul a fost reţinut

Într-una din acțiunile din județ, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au auzit despre un „câine negru, pare a fi tânăr, care nu stă într-un loc, prietenos dar veșnic pe fugă”, la 60 de kilometri de Arad, în localitatea Șicula.

Polițiștii au pornit în căutarea cățelului, ulterior, părinţii fetiţelor confirmându-le că este vorba despre Ruby. Momentul întâlnirii lui Ruby cu micile stăpâne a fost impresionant.

Citeste si Un angajat al TVR s-a sinucis. Bărbatul s-a aruncat de pe sediul Televiziunii Române