Un angajat al TVR s-a sinucis. Bărbatul s-a aruncat de pe sediul Televiziunii Române

Un angajat al TVR a murit după ce s-a aruncat de pe clădirea turn a televiziunii. Autorităţile au deschis o anchetă în acest caz.

21 aug. 2021, 14:44
Un angajat al TVR s-a sinucis. Bărbatul s-a aruncat de pe sediul Televiziunii Române
Un angajat al TVR s-a sinucis. Bărbatul s-a aruncat de pe sediul Televiziunii Române

Un angajat al TVR s-a sinucis. Bărbatul avea 48 de ani şi lucra ca şofer şi cameraman în cadrul Departamentului Sport.

„Anunţăm cu regret şi cu mare tristeţe că unul dintre colegii din Televiziunea Română şi-a luat viaţa într-un mod dramatic. Suntem alături de familia îndurerată în aceste momente atât de tragice. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis Serviciul Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol al TVR.

La ora transmiterii acestei ştiri, la sediul televiziunii se află anchetatorii care ridică probe.

Un angajat al TVR s-a sinucis

Citeşte şi Două adolescente s-au aruncat în gol de la etajul 13. Mesajul cutremurător al uneia dintre victime: „Mama, iartă-mă!”

Bărbatul s-a urcat pe acoperişul clădirii TVR în jurul orei 13.50 şi s-a aruncat în gol. Din păcate, în urma impactului cu solul, acesta a murit pe loc.

„La obiectivul Societatea Română de Televiziune, în jurul orelor 13.50, un angajat al instituției s-a aruncat de pe clădirea turn aflată în curtea obiectivului, decedând în urma impactului cu solul. La fața locului urmează a se prezenta ambulanța și un echipaj de poliție pentru constatarea decesului și clarificarea împrejurărilor”, se arată într-o informare.

În acest caz a fost deschis un dosar penal, iar un echipaj de la Medicina Legală se deplasează la fața locului.

Momentan, nu există informații cu privire la un bilet de adio pe care acesta să îl fi lăsat.

Potrivit unor surse citate de România Tv, bărbatul ar fi avut probleme de sanatate şi financiare.

În momentul în care bărbatul s-a aruncat în gol, în curtea Televiziunii Române se aflau mai mulţi colegi. Aceştia sunt acum în stare de şoc.

Citeşte şi Adolescentă de 17 ani, la un pas de înec în Trebeș. Polițiștii au salvat-o în ultimul moment, după ce a amenințat că se sinucide