Regele Charles a interzis în toate reședințele regale un preparat destul de popular. Ce l-a determinat să ia această decizie

Regele Charles al III-lea este pus pe fapte mari și lucrează intens la ”reformarea” familiei regale, dar și a obiceiurilor ei. În ultimele două luni, el a luat o serie de decizii radicale care au schimbat ordinea Casei Regale. Acum, el a decis să interzică în reședințele regale un preparat destul de popular.

19 nov. 2022, 18:49
Regele Charles a interzis în toate reședințele regale un preparat destul de popular. Ce l-a determinat să ia această decizie

Regele Charles a interzis să se mai consume în reședințele regale un preparat destul de popular. Regele Charles al III-lea este pus pe fapte mari și lucrează intens la ”reformarea” familiei regale, dar și a obiceiurilor ei.

Citește și Regele Charles III şi regina consoartă Camilla, atacaţi cu ouă în oraşul York – VIDEO

În ultimele două luni, de când a devenit regele Marii Britanii, el a luat o serie de decizii radicale care au schimbat ordinea Casei Regale și se pare că nu se va opri prea curând.

Cea mai nouă decizie a regelui are legătură cu un preparat extrem de popular, care s-a servit ani de zile la mesele familiei regale și pe care monarhul a decis să îl interzică.

Ei bine este vorba despre foie gras, un preparat din ficat de rață sau gâscă al cărui gust membrii familiei regale nu îl vor mai simți în reședințele lor.

Palatul Buckingham a transmis recent, o scrisoare militanţilor pentru drepturile animalelor în care anunță că regele a interzis consumul acestui preparat în reședințele regale britanice.

Motivul pentru care Charles al III- a luat această hotărâre este unul extrem de simplu și are legătură grija sa pentru animale, dar și pentru mediul înconjurător.

După cum bine știm cu toții, foie gras este preparat din ficat de rață sau gâscă, iar pentru obținerea acestuia animalele sunt supuse unor acte de cruzime ieșite din comun spun militanții pentru drepturile animalelor.

Regele Charles este un mare ecologist, dar și un susținător al standardelor de bunăstare a animalelor din ferme, iar acest lucru s-a observat încă de pe vremea când era Prinț de Wales.

Se pare că, acum poate să schimbe lucrurile cu care până în prezent, nu era de acord pentru că funcția pe care o deține îi permite.

Potrivit scrisori transmise către PETA, interdicția privind consumul de foie gras este în valabilă pentru întreaga Casă Regală şi pentru toate reşedinţele regale din care fac parte Balmoral, Sandringham, Castelul Windsor, Castelul Hillsborough şi Palatul Buckingham.

Citește și Regele Charles face angajări! Salariul pe care îl oferă este uriaş: „Acest job te va inspira!” GALERIE FOTO