Regele Charles face angajări! Salariul pe care îl oferă este uriaş: „Acest job te va inspira!” GALERIE FOTO

Regele Charles caută o persoană care să aibă grijă de grădinile luxuriante de la Palatul Buckingham şi oferă un salariu imens, de peste cinci ori mai mare decât poate câştiga un angajat în România.

03 nov. 2022, 13:18

Regele Charles face angajări! Monarhul caută pentru acest job pe cineva care este pasionat de plante, iar în descrierea locului de muncă se transmite că angajatul ar putea câștiga până la 40.000 de lire sterline (aproximativ 46.500 de euro) pe an, cu 39 de ore de muncă pe săptămână. Grădinile luxuriante de la Palatul Buckingham se întind pe o suprafață de 16 hectare și includ un loc de aterizare pentru elicopter, un lac și un teren de tenis, scrie The Sun. Fişa postului vă obligă să fiţi responsabil pentru întreținerea aspectul la un standard excepțional al grădinilor de la Buckingham Palace și a zonelor înconjurătoare.

Citeşte şi: Ceaiul-minune pe care Regele Charles îl bea în fiecare dimineață. Beneficii majore pentru sănătate + cum se prepară VIDEO

„În calitate de manager al grădinilor, vei fi responsabil pentru întreținerea și aspectul la un standard excepțional la Buckingham Palace Gardens și zonele înconjurătoare.  Conducând o echipă dedicată și talentată, îți vei folosi abilitățile și expertiza pentru întreținerea gazonului, zonelor cu arbuști, plantelor erbacee și trandafirilor. Vei savura provocarea de a te asigura că gradinile noastre sunt prezentate la cele mai înalte standarde și vei fi mândru că mii de oameni se bucură de ele în fiecare an la evenimente”, este anunţul Casei Regale a Marii Britanii.

Citeşte şi: Boala de care suferă Regele Charles al III-lea. Diagnosticul pe care un reputat medic i l-a pus după ce a văzut degetele neobişnuit de umflate şi de roşii ale monarhului

„Cu un angajament față de horticultură, vă veți concentra pe realizarea proiectelor noastre de conservare și îmbunătățire a biodiversității bogate din grădini. Dacă ești la fel de pasionat de plante ca și de oameni, atunci acest rol te va inspira să performezi”, se mai precizează în oferta de angajare.