Regele Charles al III-lea a primit un cadou uriaș de la localnicii din Valea Zălanului. Darul i-a fost adus la poartă de mai multe femei

Regele Charles al III-lea se află în vacanță în Valea Zălanului, unde iese zilnic să se plimbe prin natură. Localnicii i-au pregătit un cadou uriaș.

05 iun. 2023, 12:59
Regele Charles al III-lea a primit un cadou uriaș de la localnicii din Valea Zălanului. Darul i-a fost adus la poartă de mai multe femei
Regele Charles al III-lea a primit o plăcintă uriașă

Regele Charles a primit un cadou inedit. Este vorba despre o plăcintă uriașă, oferită în satele din Covasna la evenimente mari precum nunțile și botezurile. Mai multe femei dintr-o localitate de lângă Valea Zălanului au lucrat timp de câteva ore pentru a o pregăti.

„E o prăjitură. Să mai vină aici că e foarte frumoasă zona asta”, a spus o localnică, potrivit digi24.ro.

La poarta regrelui au apărut zeci de turițti, care speră să schimbe măcar un salut cu monarhul britanic.

Citește și: Regele Charles al III-lea a fost dat în judecată de o bucureșteancă. Femeia a cerut ordin de protecție împotriva monarhului britanic

„E rege, totuși, până la urmă și o dată-n viață se întâmplă să-l vezi și m-aș bucura să dau mâna cu el, să-i spun: „Bine ai venit în România!”, a spus un bărbat.

Românii au venit din toate colțurile țării, pentru a-l vedea pe suveran: „Vin de la Constanța și am așteptat foarte mult să ajung aici. Sunt o mare fană a lui”, spune o fetiță.

Vizita regelui reprezintă pentru localnivii din Valea Zălanului și o promovare intensă a zonei: „Până acum nu prea știa lumea de Valea Zălanului. Acum cred c-o să fie și pe hartă”.

Citește și: De ce Regele Charles al III-lea are întotdeauna degetele umflate și roșii. Explicația din spatele degetelor „cârnați” ale monarhului britanic

Regele Charles a petrecut câteva zile la proprietatea sa din Valea Zălanului, judeţul Covasna, iar mâine va pleca la Viscri. Sâmbătă, monarhul britanic a făcut o plimbare în natură, fiind însoţit de contele Kalnoky Tibor şi de alte persoane.

Îmbrăcat lejer, cu ochelari de soare şi binoclu la gât, regele s-a plimbat prin împrejurimile satului împreună cu câţiva prieteni din Anglia şi cu câţiva localnici. A participat, apoi, la un picnic împreună cu 40-50 de localnici şi cu o parte din vecinii săi. A fost aşteptat cu produse tradiţionale din zonă şi a primit mai multe daruri, printre care şi miere de albine, ştiut fiind faptul că apreciază foarte mult acest produs.