Regele Charles, mesaj emoționant după ce a fost diagnosticat cu cancer: „Oferă cea mai mare încurajare”

Regele Charles, mesaj emoționant după ce a fost diagnosticat cu cancer. Tipul nu a fost dezvăluit, dar conform unui comunicat al Palatului Buckingham, monarhul a început tratamentul. Chiar dacă mulți s-au gândit că este la prostată, deoarece a suferit o intervenție chirurgicală, informația a fost negată.

11 feb. 2024, 09:58
Regele Charles, mesaj emoționant după ce a fost diagnosticat cu cancer: „Oferă cea mai mare încurajare”
Regele Charles, mesaj emoționant după ce a fost diagnosticat cu cancer

Regele Charles, mesaj emoționant după ce a fost diagnosticat cu cancer. Monarhul a adresat „cele mai sincere mulţumiri” persoanelor care i-au transmis mesaje de susţinere, în primul său comunicat de presă după diagnosticul trist, transmite AFP.

Citește și: Doar trei oameni din lume pot călători oriunde fără paşaport sau acte de identitate. Unul este Regele Charles, cine sunt ceilalţi doi

Regele Charles, mesaj emoționant după ce a fost diagnosticat cu cancer

Aş dori să îmi exprim cele mai sincere mulţumiri pentru numeroasele mesaje de sprijin şi urări de bine pe care le-am primit în ultimele zile. După cum ştiu toţi cei afectaţi de un cancer, gânduri binevoitoare ca acestea oferă cel mai mare confort şi cea mai mare încurajare.

Este, de asemenea, încurajator să aflu cum împărtăşirea diagnosticului meu a contribuit la creşterea gradului de conştientizare şi la punerea în evidenţă a activităţii tuturor organizaţiilor care sprijină pacienţii cu cancer şi familiile acestora, în Marea Britanie şi în restul lumii.

Admiraţia mea din totdeauna pentru grija şi dăruirea lor neobosite este cu atât mai mare cu cât o experimentez personal”, a scris Charles al III-lea.

La mai puţin de 18 luni de la urcarea pe tron, regele Charles al III-lea a început tratamentul pentru o formă de cancer care nu a fost precizată. Se ştie doar că boala a fost depistată în timpul unei operaţii recente de hipertrofie benignă de prostată, dar că nu este vorba de cancer de prostată, notează Agerpres.

Carmen Harra: „Sunt șanse ca anul ăsta să ajungă William la tron”

Clarvăzătoarea a declarat că ea a scris de mai multă vreme într-una din cărțile sale că șederea monarhului în fruntea Casei Regale a Marii Britanii va fi una tranzitorie, pentru a-i face loc fiului său, William, cel care va fi cu adevărat relevant pe această poziție.

Mai mult, Carmen Harra spune că n-ar trebui să ne mire dacă în decursul acestui an Charles se va retrage și va fi înscăunat fiul său. În opinia sa, sunt șanse mari ca acest lucru să se întâmple în următoarele luni, pe măsură ce monarhul se va concentra exclusiv pe tratarea problemelor de sănătate.

Eu am spus că el nu domnește decât foarte puțin. Foarte puțin. El are o cumpănă de viață între 75 și 76 de ani. Ia vedeți câți ani are el acum! Are o perioadă foarte grea. O să ia fiul său conducerea.

Eu am spus în prima mea carte despre asta, acum vreo 20 și ceva de ani. Va veni William. Am scris că Regina urma să moară și am spus că persoana care o urmează nu este neapărat Charles, în ideea că Charles este atât de tranzitoriu, că are o domnie scurtă de parcă nici n-ar fi fost. 

Sunt șanse ca anul ăsta să ajungă William la tron, pentru că anul ăsta e un an karmic. Anul ăsta aduce toate surprizele Pământului pentru noi, mai ales în ceea ce privește politica, cu tot ce vrei și ce nu vrei, de la America până în Rusia, în Asia.

Toată omenirea e zguduită de evenimente politice absolut neașteptate. Nimic din ce prezicem noi va fi complet pe dos. Este altfel, nu neapărat pe dos. Suntem luați prin surprindere în toate părțile lumii”, a dezvăluit Carmen Harra.