„Regele” Hagi, atacă furibund la FRF: Să nu-mi zică mie că sunt frustrat. Sunteţi pe zero cu performanţele

Gheorghe Hagi a răbufnit din nou la adresa conducerii FRF, de data aceasta după victoria echipei sale, Viitorul Constanţa, în faţa campioanei Astra Giurgiu (scor 1-0).

03 oct. 2016, 05:57
„Regele” Hagi, atacă furibund la FRF: Să nu-mi zică mie că sunt frustrat. Sunteţi pe zero cu performanţele

Ianis nu a fost promovat. Un jucător care a făcut atât de multe lucruri să nu fie promovat… aştept şi eu un răspuns de la Andrei Vochin. Să nu zică că sunt frustrat. Nu cred că e normal să vorbească aşa. Doar am sesizat anumite nereguli la Federaţie şi cred că preşedintele Federaţiei e bine să asculte ce zice Hagi, să vadă dacă e adevărat sau nu. E preşedintele Federaţiei. Aştept răspuns cu ce înseamnă alternativa la Hagi. Nu mi-o traduce nimeni.

Dă-mi răspuns, Andrei! Aştept răspuns public, că eşti în Federaţie. Zice Hagi bine sau zice greşit. Andrei, anul trecut a fost calificarea de U19, pe care aţi pierdut-o. A fost Ianis la vreun antrenament? Nu, că era la Viitorul şi era căpitan. Stai liniştit că vei fi printre cei care îi vor cere autografe lui Ianis. O să faci coadă acolo cu el„, a declarat Gică Hagi, după Viitorul-Astra 1-0.

Citeşte şi Anghel Iordănescu, reacţie ciudată la atacurile lui Gică Hagi. Ce mesaj are pentru „Rege”

Hagi a reacţionat dur şi la propunerea de a se duce pentru o întâlnire cu Răzvan Burleanu, preşedintele forului fotbalistic din România. „Nimeni nu îmi face mie program. Mi-l fac eu. Mă întâlnesc cu cine vreau, când vreau, pentru că sunt Hagi. Andrei a spus ca Generaţia de Aur să fie implicată. Păi eu ce fac? Mi-am băgat toţi banii în fotbal. Eu am fost liderul generaţiei. Eu nu ajut fotbalul românesc? Pe Popescu l-aţi băgat la puşcărie. Cum să susţină? Cum să fiu frustrat, am de toate, sunt împlinit. Sunteţi pe zero cu performanţele. De doi ani, zero. Copilul meu a plecat afară, am nevastă, sunt ok.

Săriţi calul! Eu sunt cel mai mare pilon al FRF în momentul de faţă. Cu mine vorbiţi, eu sunt liderul Generaţiei de Aur. Ai greşit-o. Sunt mai implicat ca tine în fotbal de 100 de ori. Mi-e ruşine să mă duc la sârbi, la croaţi, că ne bat toţi. Eu am fost atacat şi sunt atacat în continuare. Eu muncesc, nu am nimic cu nimeni„, a mai spus Hagi.