Regele Mihai, aplaudat de sute de români veniţi în faţa Operei Naţionale

La Sala Mare a Operei Naţionale a avut loc în această seară un spectacol de gală, la care a asistat regele Mihai şi familia regală, dar şi membri ai familiilor regale din Europa şi Asia. Au participat Nelly Miricioiu, Teodor Ilincăi, Vlad Miriţă, Orchestra Operei Naţionale.

RomaniaTV.net
25 oct. 2011, 16:15

Gala de aniversarea Regelui Mihai I a putut fi urmărită gratuit de bucureşteni, în parcul din faţa Operei, unde Primăria a instalat mai multe ecrane. Regele Mihai a ajuns la Opera Română însoţit de Regina Ana, Principesa Elisabeta şi de Principele Radu.

Regele a fost aplaudat îndelung de românii veniţi în faţa clădirii. Aceştia i-au urat „La mulţi ani”, şi au strigat „Regele Mihai” şi „Trăiască Regele”, potrivit Mediafax.

Regele a salutat mulţimea prezentă în faţa Operei. De asemenea, principesa Margareta şi principele Radu i-au salutat pe cei prezenţi.

Tot în această seară este programt dineul oficial în onoarea fostului suveran, la Palatul CEC, unde pe lângă regele Mihai şi ceilalţi membri ai Casei Regale vor fi invitaţi prieteni apropiaţi ai regelui din străinătate şi reprezentanţi ai unor familii regale din Europa şi Asia.

VEZI LISTA INVITAŢILOR