„Regele trăiește!”. Show total în cluburile de lux din Capitală când s-a aflat că Florin Salam nu a murit. Focuri de artificii, petrecăreții au dansat pe muzica artistului

Vestea falsă că Florin Salam a murit s-a răspândit foarte repede. O țară întreagă a fost în stare de șoc, sâmbătă seara, după ce ȘtirileProtv.ro și ulterior alte publicații au publicat această știre fără să o verifice din surse sigure.

14 aug. 2022, 12:22
„Regele trăiește!”. Show total în cluburile de lux din Capitală când s-a aflat că Florin Salam nu a murit. Focuri de artificii, petrecăreții au dansat pe muzica artistului

Inclusiv petrecăreții din cluburile de fițe au aflat rapid ce s-a întâmplat. Nu după mult timp, familia lui Florin Salam a reacționat. Betty, fiica manelistului, a infirmat această informație și a spus că tatăl ei este bine.

Muzica lui Florin Salam a răsunat în cluburile de lux din Capitală, după ce vestea decesului cântărețului s-a dovedit a fi neadevărată. Tinerii din Nuba și Loft au lăsat muzica de club și au petrecut pe muzica „regelui manelelor”.  În boxe au răsunat celebrele melodii ”Saint Tropez” și ”Zâna zânelor”, în timp ce pe ecranul principal din Nuba a fost afișat mesajul „Regele TRĂIEȘTE”. Oamenii și-au scos telefoanele mobile și au aprins blițurile.

Și cei din Loft au sărbătorit într-un mare fel. Au dansat, au cântat și au dat focuri de artificii în cinstea lui Florin Salam.

@aurasflorea95😎♬ sunet original – Auraş Florea

@marianicoleta258 In onoarea șefului @florinstoian61 ♬ sunet original – Maria Nicoleta

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Florin Salam și cum a apărut informația falsă că a murit

O ştire falsă lansată de ŞtirileProTv.ro a cutremurat România sâmbătă seară. Site-ul celui mai vizionat post de televiziune din România a anunţat moartea fulgerătoare a manelistului Florin Salam din cauza consumului de droguri. Informaţia a fost preluată de mai multe siteuri din România, dar a fost dezminţită ulterior de familia manelistului și apoi însuși de Florin Salam.

Florin Salam s-a infectat cu Covid și a ajuns la spital, acuzând probleme respiratorii. Cântărețul a făcut, ieri, un clip video de pe patul de spital pentru a-i liniști pe toți. A spus că e bine, că a reușit să depășească perioada cea mai dificilă și că în câteva zile se va întoarce acasă.

„Eu, acum 3 – 4 zile, am cântat într-un loc. Vă rog să luați în serios problema cu Covidul fiindcă noi câteodată facem caterincă. Ferească Dumnezeu, că nu știi niciodată când poți să cazi. Mai ales în meseria noastră, că stăm numai între oameni. Există persoane care stau cu adevărat cu grija mea. Și mă refer la copiii mei și familia mea. Le spun să stea liniștiți că eu în 2-3 zile o să ajung acasă. Trebuia de azi să ajung acasă, dar au spus să mai stau puțin ca să pot să ies cum trebuie, în formă. Sunt bine, mi-a fost puțin rău, asta a fost situația”, a spus manelistul, într-un video urcat pe Facebook.

Citește și Florin Salam, declarație video despre problemele sale de sănătate: „Luați în serios situația cu Covidul. Nu știi niciodată când poți să cazi”

Citește și Betty, fiica lui Florin Salam, infirmă vestea că manelistul a murit: „Tatăl meu e puternic, are nevoie de gânduri frumoase”