Reghecampf a anunţat OFICIAL: Gata, s-a terminat! Declaraţii FĂRĂ PRECEDENT ale antrenorului

Laurențiu Reghecampf a dat primele sale declaraţii după despărțirea de Steaua. El a confirmat că are de plătit o sumă importantă de bani, reprezentând clauza de reziliere, aceasta ridicându-se la aproximativ 800.000 euro, potrivit surselor Dolce Sport.

27 mai 2014, 15:35
Reghecampf a anunţat OFICIAL: Gata, s-a terminat! Declaraţii FĂRĂ PRECEDENT ale antrenorului

Nu mai sunt antrenorul echipei Steaua. S-a terminat, am facut un contract, am semnat o reziliere. Va trebui sa platesc o suma foarte importanta echipei Steaua. Paguba este mai mica decat clauza de reziliere. Am ajuns la o intelegere este totul OK, este foarte bine.

Eu as fi preferat sa se intample altfel, dar sper ca pe viitor sa fiu un exemplu si aceasta directie. Anume, contractul unui antrenor trebuie facut foarte bine, cu clauze de ambele parti, ca sa aiba valabilitate. Am facut o socoteala, am inclus totul acolo, nu mai e niciun fel de problema„, a declarat Laurenţiu Reghecampf marţi seara, la Dolce Sport.

Citeşte şi Mihai Stoica, mesaj EMOŢIONANT din închisoare, pentru Reghecampf. Vezi ce i-a scris pe Facebook

De asemenea, fostul tehnician al Stelei, a discutat despre motivele care l-au determinat să plece din Ghencea.

Am facut acest pas pentru ca am avut niste motive foarte importante pentru mine si familia mea. Ceea ce tine de Steaua nu vreau sa mai discut, nu ar fi fair-play din partea mea. Daca sunt anumite probleme, cu siguranta se vor rezolva.

Cred ca am reusit sa realizez ceva important la Steaua, iar in momentul de fata am considerat ca nu pot sa mai aduc un plus care sa-i motiveze pe baieti. De aceea am luat aceasta decizie. Totodeauna e bine sa se schimbe ceva cand se ajunge la o performanta mare, pentru ca jucatorii sunt multumiti si nu pot sa se mai autodepaseasca

Nu am facut decat sa aduc performanta acestui club si asta vreau sa ramana in memoria suporterilor”, a mai spus Reghecampf la Dolce Sport.

Tehnicianul a discutat și despre posibilitatea de a transfera la Al Hilal jucători de la Steaua: „Nu, in momentul de fata nu s-a pus aceasta problema. Deocamdata va trebui sa vad ce echipa avem. In momentul de fata trebuie sa organizam programul si vom vedea in momentul cand vor reveni toti jucatorii la echipa!„.

Citeşte şi PACT de ULTIMĂ ORĂ între Gigi Becali şi Reghecampf