Reghecampf, ATAC DEVASTATOR la adresa lui Piţurcă

Laurențiu Reghecampf l-a atacat dur lui Victor Pițurcă, căruia i-a transmis că trebuie să califica echipa națională și apoi să-și dea cu părerea despre munca sa la Steaua.

22 iul. 2014, 05:58
Reghecampf, ATAC DEVASTATOR la adresa lui Piţurcă

„Pițurcă nu contează pentru mine. Nu are cum să se bată cu mine. Am văzut că s-a luat și de Gâlcă în privința postului pe care îl folosește pe Sânmărtean. Pițurcă trebuie să califice naționala, apoi să își dea cu părerea de ce nu l-am folosit pe Iancu. Olăroiu este unul dintre cei mai valoroși antrenori. Ar fi un pas înainte dacă ar ajunge la națională. Trebuie să se discute de pe acum despre viitoarea campanie de calificare. Așa a procedat și Olanda. Astfel, noul antrenor va avea timp să-și pregătească următorul pas”, a declarat Reghecampf la Look TV.

„Întotdeauna o să-mi fie dor de Steaua. Urmăresc meciurile cu băieții din staff, le țin pumnii și sunt alături de ei cu sufletul. Am mai vorbit cu jucătorii. Sper ca Steaua să se califice în grupele Ligii Campionilor, pentru că este foarte important. Are cel mai bun lot. Îmi doresc ca Steaua să ia campionatul. Gâlcă ar avea nevoie de anumiți jucători. Nu este timid. Nu-i place să vorbească prea mult cu presa”, a mai adăugat actualul antrenor al lui Al Hilal.

„Steaua și Al Hilal sunt cele mai bune echipe din țările lor, dar în Arabia se plătește foarte bine. Se investesc foarte mulți bani. Au fost mulți antrenori buni înaintea mea, Gerets, Olăroiu”, a mai spus Reghecampf.