Reghecampf, despre regrete şi tragedii. „Am câteva momente pe care le-aş şterge, dar fac parte din viaţa mea!” VIDEO

Laurenţiu Reghecampf este invitatul celebrului vlogger Adiţă Voicu, la podcast-ul "Fiţă cu Adiţă". Antrenorul celor de la Universitatea Craiova vorbeşte şi despre regretele din viaţa sa.

08 dec. 2021, 21:43
Reghecampf, despre regrete şi tragedii. „Am câteva momente pe care le-aş şterge, dar fac parte din viaţa mea!” VIDEO

Reghecampf, despre regretele şi tragediile din viaţa sa. Antrenorul Universităţii Craiova a vorbit despre tragediile din viaţa sa, dar spune că şi-a păstrat optimismul.

Reghecampf, despre regretele şi tragediile din viaţa sa. „Am câteva momente pe care le-aş şterge, dar fac parte din viaţa mea!”

„Am câteva momente pe care le-aş şterge, dar fac parte din viaţa mea! Până nu ai parte de anumite probleme, necazuri, nu îţi dai seama că trebuie să te bucuri de lucrurile frumoase. Tata a murit acum trei ani de zile, a fost un şoc pentru mine! De fapt, am fost a doua înmormântare la care am particpat în viaţa mea, prima a fost cea a fetiţei mele… Ana Lisa a murit la un an şi două luni. Mi-am dat seama că avea o boală, se numea „Tetralogia Fallot”, inima nu se formase exact.. Mi-am dat seama pe la şase luni, obosea când mânca! Din păcate, a făcut o pneumonie şi n-a reuşit operaţia”, a spus Laurenţiu Reghecampf. „Mama are un cancer, face chimioterapie şi sper să treacă cu bine”, a mai spus antrenorul oltenilor.

Anamaria Prodan, reacție șocantă după ce a văzut imaginile cu Reghecampf și amanta în București. „Pentru noi, el a murit! Un om, un tată, un bărbat care nu merită respectul nimănui!”

Întrebat de relaţia cu copiii lui, Laurenţiu Reghecampf a spus: „Am o relaţie foarte bună! Sunt băieţii mei (n.r. – Luca, din căsătoria cu Mariana Pfeiffer, şi Laurenţiu jr, din casnicia cu Anamaria Prodan), este o perioadă mai grea acum, dar o să treacă şi sunt sigur că vom fi bine!”.

Ce îi rezervă astrele lui Laurențiu Reghecampf. Previziunile astrologului: „Laurențiu nu trece printr-o perioadă bună din punct de vedere emoțional. 2023 îi va aduce trezirea la realitate”

Laurenţiu Reghecampf a fost întrebat dacă ar face aceleaşi alegeri în viaţă, dacă ar putea da timpul înapoi: „Îţi dai seama că din greşeli înveţi. Dai timpul înapoi şi spui am făcut asta, poate făceam altfel, dar nu aveai de unde să ştii dacă e greşit ceea ce faci la momentul respectiv! Toţi avem astfel de momente, să faci ceva, apoi să-ţi dai seama că nu a fost bine. Întotdeauna am fost mulţumit cu ceea ce fac, cu ceea ce am!”.