Reghecampf, după 2-1 cu Oţelul: Din păcate, după golul primit nu am mai pasat

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, duminică seară, după victoria din meciul cu Oţelul Galaţi, scor 2-1, că este mulţumit de rezultat, dar a recunoscut că formaţia sa a avut probleme după golul primit.

RomaniaTV.net
02 sept. 2012, 20:19
Reghecampf, după 2-1 cu Oţelul: Din păcate, după golul primit nu am mai pasat

Sunt mulţumit de rezultat, dar din păcate nu am reuşit să mai pasăm după golul lor şi nici să ne mai creăm ocazii. Nu ştiu ce s-a întâmplat după acel gol primit. Sper să fie doar un moment slab pe care l-am trecut cu brio, pentru că până la urmă am câştigat acest meci.

Această presiune pe care publicul o pune pe Tătăruşanu nu este normală. El are nevoie de susţinerea publicului. A primit un gol la care nu avea ce să facă, a fost un gol formidabil. Din păcate anumite lucruri care le aude din tribune nu îi fac bine”, a spus antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, după victoria cu 2-1 a roş-albaştrilor, împotriva Oţelului.

Întrebat dacă s-a perfectat transferul mijlocaşului Felipe Teixeira de Rapid Bucureşti, Reghecampf a răspuns: „Nu ştiu dacă s-a rezolvat transferul lui Teixeira. Nu mă ocup eu, conducerea se ocupă de acest lucru”.

Echipa Steaua Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-1), formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a VII-a a Ligii I în care tehnicianul moldovenilor Viorel Tănase a debutat pe prima scenă în această funcţie. Golurile învingătorilor au fost marcate de Rocha ‘3 şi Pintilii ‘8, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Viglianti, în minutul 13.

În urma acestui rezultat, Steaua se află pe locul doi în Liga I, cu 16 puncte, la trei puncte în spatele liderului, Pandurii Târgu Jiu.