Reghecampf, fără echipă şi la un aproape de faliment! Anamaria Prodan: „Este cumplit! Sincer, mă uit şi îmi vine să plâng!”

laurenţiu Reghecampf a rămas şomer după ce a fost dat afară de la Neftchi Baku, echipa din Azerbaidjan preluată de Adrian Mutu, Antrenorul întâmpină dificultăți și în afaceri, după ce ferma sa de la Snagov, înființată în urmă cu şase ani, a ajuns acum în paragină.

24 iul. 2023, 09:47
Reghecampf, fără echipă şi la un aproape de faliment! Anamaria Prodan: „Este cumplit! Sincer, mă uit şi îmi vine să plâng!”
Reghecampf, fără echipă şi la un aproape de faliment! Anamaria Prodan: "Este cumplit! Sincer, mă uit şi îmi vine să plâng!"

Reghecampf, fără echipă şi la un aproape de faliment! Anul trecut, antrenorul e putea mândri cu peste 1.000 de animale, dar acum ferma s-a transformat într-o ruină. Mai mult, afacerea este în prag de insolvență și a înregistrat datorii uriașe după ce toți porcii au murit și nu mai este picior de animal în fermă, ci doar câțiva câini care păzesc grajdurile ce stau să se prăbușească din clipă în clipă, scrie playtech.ro.

Citeşte şi: Cristina Herea a divorţat de Mihai Benga! Cei doi au o fetiţă. Motivul despărţirii şi primele declaraţii

Anamaria Prodan, fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf, nu pare surprinsă de situaţia în care a ajuns acesta. „Nu vreau să îmi mai asociați numele cu al lui Reghecampf, decât atunci când vine vorba de istoria pe care amândoi am făcut-o în fotbal și când vine vorba de anii frumoși, unde am dat exemplu de familie perfectă în Romania! Ce face azi Reghe, cum a decăzut Reghe…Nu pot să văd și să comentez. Îmi pare rău să aud și să văd așa imagini cu ferma!”, a spus Anamaria Prodan.

Citeşte şi: Ce avere ar urma să împartă Andra şi Cătălin Măruţă la divorţ. Sunt împreună de 20 de ani şi au doi copii

„Îmi pare rău să aud că nu mai este pe nicăieri în fotbal, îmi pare rău de toată munca noastră de 17 ani. Îmi pare foarte rău de el, dar sper din toată inima să realizeze în ce situație este, să își dea cu apă pe față, să se ridice, căci dacă nu se ridică acum urgent, se alege praful de el și de toată munca noastră, de atât de mulți ani. Cred că nu conștientizează unde este azi, față de unde era alături de familia lui. Pe de o parte, este firesc, căci dacă nu dai atenție cand cineva te ajută enorm, te ridică și te trage numai spre cer. Dacă tu ești în lumea ta, nu conștientizezi cât de greu a fost sa ajungi atât de sus. Este cumplit! Sincer, mă uit și îmi vine să plâng când văd cum s-a ajuns, dar i-am spus de ani de zile: alegerile ieftine te vor costa cumplit de scump! Îi doresc baftă și putere multă!”, a mai spus Anamaria Prodan.