Reghecampf i-a trimis un mesaj lui Bebeto. Ce i-a scris antrenorul fiului său după o perioadă lungă de tăcere FOTO

Laurențiu Reghecampf a luat legătura cu Bebeto, după mai mult timp de tăcere, şi i-a transmis fiului său un mesaj la aniversarea vârstei de 15 ani. Antrenorul a lipsit de la petrecerea organizată de Anamaria Prodan la Snagov.

31 aug. 2023, 23:32
Reghecampf i-a trimis un mesaj lui Bebeto. Ce i-a scris antrenorul fiului său după o perioadă lungă de tăcere FOTO
Reghecampf i-a trimis un mesaj lui Bebeto. Ce i-a scris antrenorul fiului său după o perioadă lungă de tăcere

Reghecampf i-a trimis un mesaj lui Bebeto. Anamaria Prodan a organizat petrecerea cu două zile mai devreme, deoarece Bebeto urma să plece în cantonament cu echipa la care joacă fotbal. Chiar în ziua în care fiul său a împlinit 15 ani,  Laurențiu Reghecampf, i-a transmis un mesaj pe Instagram: „La mulți ani băiatul meu frumos – te iubește tata enorm!”.

„Sunt convinsă că Laurențiu va trece cu siguranță pe 31 august să-l vadă pe Bebe de ziua lui. Ușa casei noastre este deschisă mereu pentru el când vine vorba de copii”, a declarat Anamaria Prodan, după petrecerea organizată pentru Bebeto.

Citeşte şi: Laurențiu Reghecampf radiază de fericire, lângă Corina Caciuc. Imaginile care o vor enerva la culme pe Anamaria Prodan: „Om liber și împlinit!”

„Am închis ochii pentru o clipă și deodată un bărbat s-a ridicat acolo unde era băiatul meu. Poate că nu te voi putea purta acum în brațe, dar te voi purta mereu în inima mea. Mi-ai dat atâtea motive să fiu mândru de bărbatul în care ai devenit, dar cel mai mândru moment pentru mine este să le spun altora că ești FIUL MEU. Te iubesc acum și pentru totdeauna”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Bebeto a avut un tort inspirat de filmul în care a jucat alături de mama sa, „Complotul bonelor”. „L-am sărbătorit pe Bebe în avans cu băieții din echipă, pentru că pe 31 august, când e ziua lui de fapt, are meci în deplasare și va fi în catonament. Așa că am făcut un party mare la noi acasă. Băieții s-au distrat de minune, au făcut și baie! A fost frumos! Laur junior a primit tot ce și-a dorit: ghete de fotbal, echipament și un tort cu „Complotul bonelor”. Sunt cele mai mari realizări ale lui anul acesta: filmul și fotbalul!”, a spus Anamaria Prodan.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)