Reghecampf jr. neagă mesajul şocant de pe Instagram. „Mi s-a spart contul, n-am scris eu!”

Laurențiu Reghecampf jr. a șocat pe toată lumea după ce pe contul lui de Instagram a apărut o fotografie în care zâmbea alături de tatăl său, alături de mesajul "Ai murit pentru mine, forever!".

11 oct. 2021, 16:32
Reghecampf jr. neagă mesajul şocant de pe Instagram. „Mi s-a spart contul, n-am scris eu!”

Reghecampf jr. neagă mesajul şocant de pe Instagram. După ce postarea a ajuns virală, tânărul a revenit câteva ore mai târziu cu lămuriri suplimentare, după ce a șters fotografia şi mersajul!

Reghecampf jr. neagă mesajul şocant de pe Instagram

Bebeto, aşa cum îi spun familia şi apropiaţii, a anunțat că cineva i-ar fi spart contul de Instagram, iar cuvintele care au apărut în dreptul fotografiei cu el și cu tatăl său nu i-ar fi aparținut. „Contul mi-a fost spart în această noapte, nimic din ce s-a scris nu e adevărat, nu e de la mine. Mi-am recuperat contul”, a anunţat fiul lui Laurențiu Reghecampf.

Decizia luată de Reghe după ce a depus actele de divorţ. Anamaria Prodan, încă o lovitură

„Ai murit pt mine. Forever!”, a fost mesajul lui Bebeto, în toiul nopţii, la o poză alb-negru în care apare alături de tatăl lui. Printre primele comentarii la această postare, se află şi cel al mamei sale, în care aceasta îl roagă pe băiat să-şi ierte tatăl: „Mami, tati este intr un moment greu al vieții. Trebuie sa l iubim ! Familia ,loialitatea ,respect, onoare! Apără-l! TU ești EL ! NOI suntem EL! FII puternic BĂIATUL MEU SUPERB SI DEȘTEPT! Cum sunt si surorile tale! Si, iubește-l!! Tu esti EL ! Nu uita niciodată! CÂNDVA VA ÎNȚELEGE!!! Du-te si caută in el numai lucrurile bune! El este si va rămâne Eroul vieții tale! Pt noi el va rămâne SOARELE NOSTRU! DUMNEZEU ÎL VA AJUTA SA SI VADĂ GREȘELILE! EL ESTE MINUNEA FAMILIEI NOASTRE! Mami!!! CÂINII LATRĂ ,URSUL TRECE! Declarațiile acestea nu il reprezintă!! Undeva TATI S A PIERDUT… INTR O LUME URÂTA TARE! Care nu îl reprezintă! Dar tu lupta pt tati si nu îți încarcă sufletul cu ură, căci tatal tău nu stie ce îți face. Puterea si dragostea ta îl vor ajuta! Mama o sa fie in spatele lui si in spatele vostru mereu! Va iubește mami fără margini! Înconjurați l pe tati cu dragoste”.