Reghecampf, prins de Bebeto cu amanta! Anamaria Prodan a dezvăluit totul: „S-a dus direct la ușă la el! Mamă, vezi că ăsta iar a luat-o razna!” VIDEO

Anamaria Prodan a dezvăluit cum a descoperit că Laurențiu Reghecampf se iubea în secret cu o altă femeie. Descoperirea a făcut-o chiar fiul lor, Laurențiu Reghecampf junior, zis Bebeto.

13 ian. 2022, 08:51
Reghecampf, prins de Bebeto cu amanta! Anamaria Prodan a dezvăluit totul: „S-a dus direct la ușă la el! Mamă, vezi că ăsta iar a luat-o razna!” VIDEO
Bebeto l-a prins pe Reghecampf, cu amanta

Reghecampf, prins de Bebeto cu amanta! Sexy-impresara a dezvăluit că toţi copiii ei au fost întotdeauna la curent cu tot ceea ce se întâmplă în familia lor, mai ales în condițiile în care Bebeto a descoperit că tatăl lui are o amantă!

Reghecampf, prins de Bebeto cu amanta! Anamaria Prodan a dezvăluit totul: „S-a dus direct la ușă la el! Mamă, vezi că ăsta iar a luat-o razna!”

Bebeto a folosit funcția de „Share Location” de pe telefonul său mobil și a mers direct acasă la tatăl său, fără să îl anunțe, înt-un moment în care Anamaria Prodan era plecată în Dubai. A sunat-o pe mama lui, pentru a-i povesti că amanta se afla chiar acasă la Laurențiu Reghecampf! „Copiii au stat lipiți, copiii meu au știut secundă de secundă tot ce se întâmplă. L-a prins fii-su, nu l-am prins eu! Ăla mic l-a prins cu amantele, și cu asta, la ușă, s-a dus direct la ușă la el. I-a deschis share location ăla pe telefon și l-a luat direct, eu nici nu mă pricep. M-a sunat, eu eram în Dubai, mi-a zis, mamă, vezi că ăsta are o amantă, iar a luat-o razna!”, a spus Anamaria Prodan la podcast-ul lui Codin Maticiuc.

Reghecampf, desfiinţat de Anamaria Prodan! Nu l-ar fi primit acasă pe Bebeto din cauza amantei: „Nu mă ia la el, că îi aduc Covid-19!” VIDEO

Anamaria Prodan a mai spus că de fiecare dată când a aflat că Laurențiu Reghecampf a clacat, le-a impus anumite lucruri copiilor ei. „Prima dată când începuseră discuțiile cu Raiciu, atât am zis: dacă vreodată cineva deschide gura, are de-a face cu mine! S-a închis instant. El de fiecare dată a tăcut, de frică, pentru că știa că nu are suficient de mulți bani să trăiască. La nivelul la care îl adusesem eu. Lucru care se întâmplă și acum”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan lansează un nou tir de denigrări la adresa lui Reghecampf: „Nevastă-ta ţi-a făcut cadou Ferrari, ceas valoros, că aveai o tigaie la mână. Tu, la 50 de ani, te îmbraci ca un maimuţoi. Băi, dementule! Băi, penibilule!”

Sexy-impresara a dezvăluit că l-a iertat de foarte multe ori pe Laurențiu Reghecampf pentru infidelitățile sale. De fiecare dată,  antrenorul și-ar fi cerut iertare, promițându-i că nu se va mai întâmpla. „Alo! Copii! Din momentul ăsta subiectul s-a închis, tati a greșit! Dacă vă aud pe vreunul, vă rup gura! Deci, din momentul ăsta, o luăm de la capăt! Dacă unul vreodată deschide subiectul, e jale!”, le spunea Anamaria Prodan.