Reghecampf, prima reacţie după ce Steaua a revenit pe locul 1

Laurenţiu Reghecampf este mulţumit de jocul făcut de Steaua, duminică, în meciul cu CFR Cluj, primul din play-off. Steaua a revenit pe locul 1.

13 mart. 2017, 06:26
Reghecampf, prima reacţie după ce Steaua a revenit pe locul 1

Laurentiu Reghecampf s-a declarat multumit in mod special de faza defensiva si de modul in care jucatorii de pe banca au intrat in meci.

STEAUA – CFR CLUJ 2-0 în etapa I din PLAY-OFF. Vezi CLASAMENTUL

„Sunt multumit de jocul pe care l-am practicat in aceasta seara, dar si de atitudinea jucatorilor. Am avut si cateva momente mai putin bune. De la meci la meci am jucat mai bine. Au fost antrenamente grele, am tot schimbat jucatori pentru a gasi cea mai buna formula. In alte meciuri nu am avut o determinare pe masura celei de astazi. Am fost mereu primii la minge, Alibec s-a luptat mereu in fata. Tanase iarasi a jucat foarte bine. Publicul ne-a sustinut foarte mult, aveam nevoie de acest lucru. Trebuie sa scoatem in evidenta asta. Au fost 6.000 de oameni care ne-au sustinut. Pe Mihai Pintilii nu l-am introdus din primul minut pentru ca nu s-a antrenat in primele trei zile din aceasta saptamana”, a spus Laurentiu Reghecampf la Dolce Sport.

Gigi Becali a preluat sloganul lui Borcea: „Lăsaţi-ne să ne pregătim de Liga Campionilor!”

Steaua a invins pe CFR Cluj, scor 2-0, in prima etapa a play-off-ului Ligii I. Golurile ros-albastrilor au fost marcate de Gnohere si Ov. Popescu. Dupa acest rezultat, Steaua a urcat pe primul loc cel putin pana luni, cu 27 de puncte, unul peste Viitorul, care o va intalni, pe tern propriu, pe Dinamo.