Reghe a semnat în această dimineaţă! Salariu fabulos: 6 milioane euro

Laurenţiu Reghecampf a semnat la 03.08 dimineaţa un contract pe 2 ani cu Al-Hilal Saudi Football Club, echipă supranumită “Real Madridul Asiei”, anunta Fanatik.ro.

RomaniaTV.net
24 mai 2014, 08:12

Potrivit informatiilor sport.ro, antrenorul Stelei este asteptat luni sa semneze cu Al-Hilal. Discutia finala a avut loc, iar acum Reghe se va intalni si cu Becali pentru a stabili termenii despartirii de Steaua.

Al-Hilal a anuntat deja sosirea antrenorului roman.

Citeste si ASTRA a câştigat CUPA ROMÂNIEI. 4-2 la penalty-uri cu STEAUA

Întîlnirea dintre Laurenţiu, Anamaria şi prinţul Sami Abu Khazir, venit să negocieze în numele celei mai bogate echipe din Asia a avut loc la Ballrom Militari, într-o locaţie ascunsă, departe de ochii presei. Reghe a semnat pe două sezoane, cu opţiune pentru încă unul, dar a plecat cu un gust amar: ratarea Cupei României.

Jocul cenuşiu al Stelei, lipsa de perspective pentru a face cu adevărat performanţe în Liga Campionilor, precum şi lipsa banilor pentru aducerea de jucători noi l-au făcut pe Reghe să se despartă de Steaua după doar două sezoane formidabile! Unul dintre cei mai de succes tehnicieni din istoria Stelei a fost convins de arabi să semneze după mai bine de o lună de negocieri.

Prinţul Sami Abu Khazir i-a promis lui Reghe că dacă nu se înţelege cu Gigi Becali, care vrea 1 milion de euro despăgubiri, clubul saudit va achita clauza de reziliere. Reghecampf mai avea 1 an de contract cu Steaua.

Citeste si ROCADA MARE: Reghecampf pleacă la ARABI, Hagi vine la STEAUA

 


loading...
Partenerii noștri