Regimul cu care Carmen Tănase a reuşit să slăbească zece kilograme în doar două luni. „E o dietă care e făcută acum 42 de ani”

Carmen Tănase a dezvăluit cum a reuşit să slăbească aproximativ zece kilograme în doar două luni, după ce toată viaţa a încercat toate curele de slăbire. Actriţa a mărturisit care este secretul acestei transformări incredibile.

03 oct. 2023, 09:01
Regimul cu care Carmen Tănase a reuşit să slăbească zece kilograme în doar două luni. „E o dietă care e făcută acum 42 de ani”
Regimul cu care Carmen Tănase a reuşit să slăbească zece kilograme în doar două luni. "E o dietă care e făcută acum 42 de ani"

Regimul cu care Carmen Tănase a reuţit să slăbească zece kilograme în doar două luni. Actriţa în vârstă de 62 de ani a dezvăluit în podcast-ul Adinei Alberts ce şi cum mănâncă pentru acest rezultat uimitor. Etse vorba despre dieta Nupo, care pune accent pe alimente sărace în calorii, dar asigură toţi nutrienţii necesari, fiind iniţial concepută pentru diabetici.

„De două luni de zile am descoperit o dietă genială care nu mă mai pune la muncă, adică nu trebuie să mai stau cu casoleta, să mai îmi pun în casoletă roşioara, brânzica. E o dietă care e făcută acum 42 de ani, că am studiat, am citit despre ea, pentru diabetici în principiu, pentru că ăia trebuie să mănânce hipocaloric şi să aibă totuşi şi nutrienţi, nu pot să trăiască cu şase frunze de salată, şi oamenii ăia s-au gândit cum facem noi, să îi ajutăm pe ei ă aibă şi tot ce le trebuie pentru o zi de activitate, dar să fie şi hipocaloric. Şi au inventat această dietă, care se cheamă Nupo”, a dezvăluit Carmen Tănase.

Citeşte şi: Dieta de vis cu care Mara Bănică a slăbit 13 kilograme în doar două luni: „Mănânc de câte ori simt nevoia, de câte ori vrei, orice cantitate vrei, noapte, zi”

Actriţa a mai spus că a încercat mai multe diete până să ajungă la cele mai bune rezultate: „Doamne, eu nu înţeleg cum Dumnezeu nu am făcut-o până acum că am făcut toate prostiile posibile, tot ce am găsit în revista As, şi prin toate site-urile. Nu a existat regim de slăbire şi eu să nu-l fac. Făceam pac, slăbeam, după aia puneam la loc. Apoi prin turnee, e greu să te duci cu casolete, mâncam prin benzinării, de când sunt cu astea, vai de mine. Nu îmi vine să cred. Trăiesc un miracol. De două luni”.

Citeşte şi: Anca Țurcașiu, dieta drastică cu care vrea să dea jos kilogramele acumulate în vacanță. Consumă zilnic această salată: „Fasole verde, ou fiert, niște ceapă”

Regimul alimnetar este foarte simplu, a mai adăugat vedeta: „Ai un shaker, un pahar aşa cu o biluţă înăuntru şi astea sunt şi sărate şi dulci. De exemplu, ai şi omletă, ai deserturi, ai cereale cu măr şi scorţişoară pentru micul dejun, ai cafea cu lapte, ceea ce e important, dacă mie îmi zice să nu mai beau cafea, la mine e o problemă. Deci îţi dă absolut orice, nu mai ai nevoie de nimic, nu mai murdăreşti nici o farfurie prin casă, nu mai trebuie să speli nimic, nu mai fierbi, nu mai aprinzi plita. Deci am supe, am felul doi, am shake-uri dulci, am batoane. Cred că am dat zece kile jos”.