Regimul Miami: Slăbeşti 5-10 kilograme în două luni

Regimul Miami pote avea rezultate spectaculoase. Este o dietă în trei faze şi se pot slăbi între 5 şi 10 kilograme două luni, dacă este ţinut ca la carte. Riscul este că aceste kilograme să fie puse la loc după terminarea regimului, de aceea este recomandat ca a treia fază a regimului să devină o dietă alimentară pe viaţă. Pe lângă faptul că slăbiţi, regimul Miami scade colesterolul, trigliceridele şi glicemia.

RomaniaTV.net
02 mart. 2015, 09:27
Regimul Miami: Slăbeşti 5-10 kilograme în două luni

Regimul Miami (South Beach Diet) a fost conceput de cardiologul american Dr. Agaston, care a vrut sa gaseasca o solutie pentru a-si ajuta pacientii sa slabeasca. Acest regim nu exclude grasimile si zaharul din alimentatie, dar autorizeaza doar grasimile si zaharurile bune.

Citeşte şi Vrei să slăbeşti 4 kilograme în cinci zile? Ţine această dietă eficientă

Fazele regimului Miami

Prima faza a regimului este hipocalorica si hiperproteinata si dureaza 15 zile. Se slabeste intre 3 si 5 kilograme. In cursul acestei prime etape sunt interzise fainoasele de orice fel, cartofii, leguminoasele, orezul, fructele si alcoolul. Se mananca carne, peste si oua cu legume, mai putin morcovi, sfecla rosie si dovleac. Din cand in cand poate fi macat un iaurt, pentru a mai schimba gustul mancarii. In ceea ce priveste grasimea, se consuma doar ulei de masline sau de rapita, in cantitati foarte mici.

Citeşte şi O dietă veche de 53 de ani îţi arată cum topeşti 2,7 Kg în doar 2 zile

Exemplu de meniu pentru faza I

Mic dejun: cafea sau ceai, suc de rosii, omleta cu verdeata / cafea sau ceai, salata de ciuperci, rosii si piept de pui / cafea sau ceai, carne cu legume la gratar.

Pranz: salata verde, piept de pui, iaurt 0% / salata de ciuperci, rosii si piept de pui, iaurt 0%.

Cina: legume la gratar cu pui sau peste / fasole verde cu peste.

Citeste articolul integral pe CuradeMiere.ro.