„Regina Blănurilor”, internată la „boli nervoase”, după ce a pierdut un milion de euro la Cristian Sima

Designerul Flora Năstase, supranumită regina blănurilor, s-a hotărât să rupă tăcerea şi, cu lacrimi în ochi, vorbeşte despre nedreptăţile din justiţie la care crede că este supusă.

RomaniaTV.net
29 mai 2017, 07:36
„Regina Blănurilor”, internată la „boli nervoase”, după ce a pierdut un milion de euro la Cristian Sima

Flora şi-a deschis sufletul şi ne-a povestit despre coşmarul prin care trece de cinci ani, după ce a rămas fără aproape un milion de euro. A fost la un pas de sinucidere! În noaptea de Revelion a ajuns la spitalul de psihiatrie şi, timp de doi ani, a fost supusă tratamentelor de specialitate. Rănile psihice nu s-au vindecat şi urmează să se interneze din nou.â

Vinovat pentru situaţia în care a ajuns, susţine ea, este celebrul broker Cristian Sima care a asigurat-o prin contract că nu va pierde niciun leu din banii pe care îi investeşte. În urma cu cinci ani, Sima a dispărut fără urmă cu tot cu vreo 30 milioane de euro. Flora Năstase acuză autorităţile că nu fac nimic în acest dosar. 

Flora Năstase a investit banii la bursă, printr-un contract al unei firme deţinute de Cristian Sima, în care era asigurată că nu-şi va pierde banii. Timp de câteva luni, a primit, conform contractului, profitul de 1% din suma depusă. Până în ziua în care a fost anunţată că cel căruia i-a încredinţat banii a fugit.

Citeşte şi Brokerul fugar Cristian Sima, urmărit penal pentru un prejudiciu de 22 de milioane de lei

„Iniţial nu am realizat gravitatea lucrurilor. Ulterior, am început să înţeleg ce mi se întâmplă când am început să mă confrunt cu greutăţile zilnice. Pe lângă faptul că suma reprezenta tot cash-ul meu, am rămas şi cu un impozit pe profit pentru banii pe care mi i-a furat dl Sima, de 10 mii euro, care, fiind la stat, a trebuit să-i achit. Practic, am rămas într-o zi fără lichidităţi. A trebuit să-mi adaptez viaţa la ceva ce nu mai trăisem până atunci. A trebuit să sistez toate cheltuielile pe care le aveam. A rămas doar cheltuielile de bază, lumină…”, a mărturisit Flora în cadrul emisiunii de la România TV.

După doi ani, în noaptea de Revelion, Flora Năstase a cedat. A fost la un pas de sinucidere. În aceeaşi noapte s-a dus singură la spitalul de psihiatrie unde a fost internată de mai multe ori.

„- În primul an nu am putut să mă concentrez nici pe afacere pentru că mi-a fost foarte rău. Am fost doi ani la rând internată pentru această problemă.

– Aţi cedat psihic?

Da. Am fost internată la Obregia de două ori.

– Cine v-a fost alături în această perioadă?

– Jeni.

– Prietena dvs. cu care împărţiţi absolut tot. V-a ajutat tratamentul?

– Da. Deci, nu aş fi rezistat fără. Şi săptămâna trecută am fost la doamna doctor şi nu i-a plăcut cum arăt şi vrea o nouă internare. E o perioadă extrem de dificilă care nu se mai sfârşeşte.

– Când vă culcaţi şi când vă treziţi…

– Mă gândesc la acelaşi lucru. Şi când vorbesc cu tine acum, şi când merg cu câinele în parc. Deci, eu am învăţat să trăiesc din nou.

– Când l-aţi văzut prima oară la televizor (pe Cristian Sima, n.r.)…

– Mi s-a făcut rău. Ulterior, am văzut că a ajuns din nou prin ţară… Sigur, duce o viaţă normală.

– Aţi încercat să luaţi legătura cu el?

– Nu, nu pot, mi se face rău”, a mărturisit, cu lacrimi în ochi, Flora Năstase.

Timp de cinci ani a căutat un răspuns la procurorul de caz, şeful procurorului de caz, procurorul general, prim-ministru, ministrul Justiţiei, CSM şi Preşedinţie. Flora Năstase susţine că n-a primit niciun răspuns concret cu privire la plângerea penală.

Citeşte continuarea pe cancan.ro