„Regina Drumeţiilor” a căzut în gol de la 500 m. Paula s-a stins în agonie din cauza rănilor la 56 de ani

A murit "Regina Drumeţiilor", faimoasa femeie care a inspirat o lume întreagă prin călătoriile sale. Ea a căzut în gol 500 de metri. Mai mulți excursioniști s-au grăbit să o ajute și au chemat ajutoare, dar ea nu a putut fi resuscitată.

20 ian. 2023, 13:34
„Regina Drumeţiilor” a căzut în gol de la 500 m. Paula s-a stins în agonie din cauza rănilor la 56 de ani

În vârstă de 56 de ani, Crystal Paula Gonzalez-Landas, cunoscută ca Regina Drumeţiilor, a murit din cauza rănilor, după ce a căzut de la mai mult de 500 de metri pe Muntele Baldy, în nordul comitatului Los Angeles, au anunțat autoritățile.

Ea lasă în urmă patru copii și o moștenire de postări inspirate pe rețelele de socializare despre drumeții și natură. O excursionistă experimentată, care escaladase unul dintre cei mai înalte vârfuri din Statele Unite continentale, a căzut în timp ce escalada un munte înzăpezit din apropiere de Los Angeles.

Doliu uriaş în Biserica Ortodoxă Română! Unul dintre cei mai iubiţi preoţi a murit, la 62 de ani, după o suferinţă îndelungată
Mai mulți excursioniști s-au grăbit să o ajute și au chemat ajutoare, dar ea nu a putut fi resuscitată, au declarat salvatorii. Vremea nefavorabilă și norii joși au împiedicat evacuarea cu elicopterul, iar Gonzalez-Landas a trebuit să fie cărată în jos de pe muntele de 3.000 de metri, a declarat el pentru KCBS-TV.

Crystal era cunoscută sub numele de „Regina drumeţiilor” de către cei care o urmăreau datorită postărilor sale pe rețelele de socializare, în care își documenta ascensiunile obositoare. De asemenea, ea a scris cuvinte de inspirație alături de videoclipurile și fotografiile sale, încurajându-i pe alții să aprecieze natura și să își stabilească obiective înalte, nu doar în drumeții, ci și în viață.

Anterior, ea a ajuns în vârful Mt. Whitney, care se înalță la 4.500 de metri în Sierra Nevada, în California. „Mulți o cunosc drept regina drumețiilor. Era cunoscută în comunitate pentru drumețiile ei neînfricate și pentru doza zilnică de inspirație”, au scris copiii ei pe pagina de Instagram.

Doliu uriaş în lumea filmului mondial. Gina Lollobrigida, legenda cinematografiei italiene, a murit la vârsta de 95 de ani

„Mai important, a fost o mamă uimitoare a patru copii, o soră și o prietenă pentru toți cei pe care i-a întâlnit. Ea este personificarea puterii, a iubirii și a frumuseții. Era un far de lumină pentru toți cei care o cunoșteau și era întotdeauna gata să dea o mână de ajutor”, au mai adăugat aceștia.

Citeşte şi

Inna e în doliu! Sărbători cumplite în familia cântăreței. „Odihnește-te în pace. Te iubim!”