Regina Elisabeta a II-a, primele declaraţii despre infectarea cu Covid: „A fost o experienţă înfricoşătoare”

Regina Elisabeta a II-a, primele declaraţii despre infectarea cu Covid. Trecută recent prin infectarea cu noul coronavirus, Regina Marii Britanii a împărtăşit experinţa bolii cu alţi fost pacienţi cu COVID dar şi cu medicii care au luptat in pandemie.

11 apr. 2022, 14:44
Regina Elisabeta a II-a, primele declaraţii despre infectarea cu Covid: „A fost o experienţă înfricoşătoare”
Regina Elisabeta a II-a, primele declaraţii despre infectarea cu Covid

Regina Elisabeta a II-a, primele declaraţii despre infectarea cu Covid. Cu ocazia inaugurării virtuale a unei unităţi de îngrijire dedicat bolnavilor de Covid ridicat in timp record şi care poartă numele Suveranei britanice, Regina a povestit că a trecut prin clipe de groază, atunci când a contractat virusul.

Citeşte şi: Camilla va fi Regina Marii Britanii. Anunţul a fost făcut de Regina Elisabeta a II-a cu ocazia Jubileului

Regina Elisabeta a II-a, primele declaraţii despre infectarea cu Covid

Eu şi familia mea ne-am îmbolavit de Covid la finele lunii decembrie, a fost dificil. A fost o perioadă, împotriva a tot ce ştiam şi eram obişnuiţi în tratarea pacienţilor, ştiam cât de important este suportul familiei mai ales acum când şi noi eram, la rândul nostru, separaţi de familiile noastre. Deci, da! A fost foarte dificil.

A fost o experienţă înfricoşătoare pentru bolnavii de COVID-19 în stare gravă, însă acum sunt mai bine, mă recuperez„, a declarat Regina Elisabeta a II-a.

Regina Elisabeta a II-a și-a lansat propriul brand de săpun lichid

Regina Elisabeta a II-a a început să vândă sticluțe de săpun lichid în Sangringham, oraș în Norflk, unde se află una dintre reședințele familiei regale britanice. Săpunul lichid e preparat doar din substanțe naturale și are logo-ul Casei Regale Sandringham. O sticlă are 500 de ml și e vândută la prețul de 14,99 de lire sterline.

Inspirată din pasiunea împărtășită pentru protecția mediului, am colaborat cu Norfolk Natural Living pentru a crea acest săpun lichid, folosind ingrediente botanice fine”, a transmis un reprezentant al Casei Regale.

Săpunul lichid apare la doar o lună de când Regina a lansat propriul ei brand de parfum pentru câini, care e deja la vânzare în Sandringham din Norfolk. Majestatea Sa, care e o mare iubitoare de câini, a creat acest parfum special pentru animale și vinde o sticluță de 200 de ml la prețul de 9,99 de lire sterline. Parfumul pentru câini e combinație de mai multe uleiuri esențiale.