Regis Philbin, prezentatorul „Vrei să fii milionar”, a murit

Regis Philbin, cunoscutul prezentator al emisiunii de cultură generală "Vrei să fii milionar?" din Statele Unite ale Americii, a murit, vineri, 24 iulie, la vârsta de 88 de ani. Acesta se confrunta cu probleme de sănătate de mai bine de 10 ani, care, din păcate, l-au răpus pe „cel mai muncitor om din televiziune", așa cum era cunoscut celebrul om de televiziune.

RomaniaTV.net
26 iul. 2020, 16:21
Regis Philbin, prezentatorul „Vrei să fii milionar”, a murit

Tragedie în televiziune! A murit prezentatorul „Vrei să fii milionar”. Cunoscutul om de televiziune, care avea probleme cu inima, a încetat din viață în Connecticut, din cauza unui atac de cord, la onorabila vârstă de 88 de ani. În 2007, el a suferit o operație pe inimă, iar în ultima vreme afirma despre el că se simt sănătos. Cu toate acestea, celebrul Regis Philbin a pierdut lupta cu viața în urmă cu două zile chiar acasă, în Connecticut, scrie huff.ro.

O vloggeriţă milionară a murit în accident de motocicletă, la doar 18 ani. Imagini infiorătoare de la locul tragediei VIDEO

Familia sa a anunțat decesul chiar pe pagina oficială de Facebook a acestuia. Astfel, cei dragi au ținut să scrie câteva cuvinte de laudă pentru cel pe care l-au pierdut și au mulțumit tuturor celor care i-au apreciat munca și l-au susținut de-a lungul carierei sale.

„Familia și prietenii săi sunt foarte recunoscători pentru timpul pe care l-au petrecut cu el, pentru bunătatea sa și simțul său de umor, care era legendar. El avea darul de a face în fiecare zi ceva despre care puteai să vorbești. Mulțumim fanilor și admiratorilor săi pentru sprijinul pe care i l-au oferit de-a lungul carierei”, au declarat, pentru sursa citată, rudele lui Regis Philbin.