Regizorul Danny Boyle are o relaţie cu actriţa Rosario Dawson FOTO

Regizorul Danny Boyle, care a fost recent în atenţia publicului din întreaga lume pentru coordonarea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra, are o relaţie cu actriţa Rosario Dawson.

RomaniaTV.net
05 aug. 2012, 12:35

Danny Boyle a fost fotografiat în timp ce se ţinea de mână cu Rosario Dawson şi în timp ce se săruta cu actriţa celebră pentru rolul său din „Sin City”, potrivit femalefirst.co.uk.

Danny Boyle a început să se întâlnească cu actriţa Rosario Dawson după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare de la pelicula „Trance”, cel mai nou film al celebrului regizor.

În vârstă de 33 de ani, Rosario Dawson este cu 22 de ani mai tânără decât Danny Boyle (55 de ani).

Danny Boyle are trei copii cu fosta sa iubită Gail Stevens, de care s-a despărţit în 2002, după o relaţie de 20 de ani.

Înainte de a se întâlni cu Danny Boyle, Rosario Dawson a avut relaţii cu actorul Jason Lewis şi cu DJ-ul francez Mathieu Schreyer. Ea s-a despărţit însă de muzicianul francez anul trecut, cei doi invocând drept motiv de despărţire programele lor foarte aglomerate.

Danny Boyle a devenit un cineast în vogă după ce filmele sale „Trainspotting – Din viaţă scapă cine poate” (1996), „O viaţă mai puţin obişnuită/ A Life Less Ordinary” (1997) şi mai ales „Vagabondul milionar/ Slumdog Millionaire” (2008) s-au bucurat de un imens succes, cel din urmă fiind recompensat cu opt premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film şi pentru cel mai bun regizor.

Rosario Dawson este cunoscută pentru rolurile pe care le-a interpretat în filme precum „Sin City”, „Funcţionarii 2/ Clerks II”, „Viaţă de boem/ Rent”, sau, mai recent, rolul principal în filmul lui Quentin Tarantino „Maşina morţii/ Death Proof”. De asemenea, ea joacă în pelicula „Trance” semnată de Danny Boyle, dar şi în continuarea 3D a filmului „Sin City”.